Рубрики: Новини
23.10.2024 08:33

“Королева елітного секонду”: 40-річна Олена Філонова будує новий бізнес на старому хламі

В українців є можливість отримати одяг з "плеча" самої телезірки Олени Філонової. Для цього вона витратила купу часу, щоб все розібрати і привести до ладу.
Поділитися

Телевізійна зірка Олена Філонова, яка нині проживає закордоном, і до якої всі відносяться дуже сильно по-різному, заявила, що влаштує розпродаж своїх речей. Насамперед, вона почала робити генеральне прибирання свого гардеробу. Як саме вона це робить і як все це відбувалося, вона зняла на відео, яке виклала в своєму stories в соцмережі Instagram.

За словами Олени Філонової, у неї було дуже багато роботи. Адже всі речі потрібно було перекласти та відсортувати. І все для того, щоб влаштувати розпродаж. Але, вона буде робити розпродаж не всіх речей, і не самих найдорожчих. Розпродаж Олена Філонова робитиме на деякі речі.

Телезірка Олена Філонова заявила, чим заробляє за кордоном

“Мені люблять писати. Обирають найдорожчі речі й говорять, щоб віддали. Ні, дівчата, так не буде”, – пояснила зірка телебачення.

Олена Філонова планує віддати на розпродаж лише ті речі, які вона вже 100% більше ніколи носити не планує. Роботи в зірки дійсно було багато, адже речей вона має величезну кількість. Імовірніше всього, що вона витратила цілий день, щоб все те розібрати. А якщо ні, було б цікаво дізнатися якісь лайфхаки, як такі завали “розбирати” швидко. Як відомо, впізнаваність до Олени Філонової почала приходити після того, як вона прийняла участь в наступних телевізійних проєктах: “Хто проти блондинок?”, “Я — герой”, “Співай, якщо зможеш”, “Зроби мені смішно”, “Пакуй валізи” та дуже відомому шоу “Піраньї”.

Також Олена Філонова була частиною команди проєкту “Ревізор”, який випускався на Новому каналі. Вона презентувала себе, як б’юті-експерт і залучалася до перевірки салонів краси, перукарень, косметологічних студій і інших закладів, які хоч якось були пов’язані зі сферою краси. Крім цього, вона була телеведучою “Ревізора” протягом 9-11 сезонів цього проєкту.