Рубрики: Новини
22.10.2024 20:20

У Пономарьова язик не повернувся назвати його ім’я: що відомо про чоловіка Яремчук?

Що відомо про таємничого чоловіка Марії Яремчук? Навіть Олександр Пономарьов не наважується за нього заговорити. Хто ж він такий і що про нього відомо?
Поділитися

Марія Яремчук вже багато років живе в тіні. Більше 6 років вона не виступає на сцені, але після 2022-го співачка стала виходити на звʼязок та спілкуватися зі співвітчизниками. Таким чином співачка хотіла підтримати українців, і в неї це вийшло.

А от чого артистка не хотіла видавати, так це свого особливого стану. Так, за декілька днів до пологів стало відомо, що Марія Назарівна має народити дитину. Тільки-но фанати усвідомили, що співачка знаходиться в цікавому положенні, як вона вже стала мамою.

Марія Яремчук розповіла про свого чоловіка та батька дитини

Марія Яремчук розповіла про свого чоловіка та батька дитини

Спочатку співачка зберігала мовчання і ніяк не реагувала на новини щодо її материнства. Але коли до обговорень приєднався її брат Дмитро Яремчук, не змогла стримати емоції, вперше за довгий час вийшла на зв’язок та дала спростування багатьом пліткам.

Зокрема, вона одразу дала зрозуміти, що ніякого генетичного зв’язку з її малюком Олександр Пономарьов немає. Плітки про їхній можливий роман та батьківство співака виникли ще на основі чуток, які ходили під час їхнього дуету. Так як зірки не втрачали зв’язок, а Олександр часто проявлявся у коментарях під публікаціями зіркової колеги, публіка підозрювала, що їх може об’єднувати дещо більше, ніж приятельство.

І єдине, що на даний момент відомо про обранця Марії Назарівни – він не Олександр Пономарьов, а кум співака, до того ж доволі терплячий, адже попри новини, так і не вийшов з тіні.

І Яремчук, і її колега також зазначили, що не можуть уявити, як себе почувається тато дитини, який в якийсь момент почав постійно чути про те, що малюк може бути зв’язаний зі співаком.

Але все ж таки Пономарьов наблизився до родини, але лише тому, що став хрещеним батьком для малюка. Можливо, саме такий вибір Марія Яремчук зробила після усіх чуток, щоб розставити все по своїх місцях.