Рубрики: Новини
22.10.2024 20:43

Є донька, але її народила не Осадча: Юрій Горбунов розповів про старшу спадкоємицю

Зараз Юрій Горбунов виховує двох прекрасних синів, яких йому народила Катерина Осадча, але мало хто знає, що у зірки ще є дочка. Хто вона, і де дівчина зараз?
Поділитися

Ще 10 років тому ні для кого не було секретом, що у Юрія Горбунова не було дітей. За короткий проміжок часу раптом він зміг надолужити цей момент і навіть став батьком двічі. Красуня-дружина Катерина Осадча народила йому синів Івана і Данила. Зараз на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються фото, на яких він показує, яким щасливим татом став.

Юрій Горбунов розповів про свою дорослу падчерку Ксенію

Юрій Горбунов розповів про свою дорослу падчерку Ксенію

Але ще 20 років тому в його житті з’явилася прекрасна дівчинка на ім’я Ксенія. Вона — не рідна дочка телеведучого, але він прийняв її як свою. Ба більше, став її законним опікуном.

Між ними виник тісний зв’язок, який досі тримається. Зірка виховав та викохав дівчинку та випустив її у великий світ. Вона віднайшла своє кохання і навіть народила дочку. Таким чином Юрій Горбунов 3 роки тому став дідусем. У своєму ексклюзивному інтерв’ю зірка зізнався, що з Ксенією спілкується, і вона залишається для нього близькою людиною.

Власне, з Людмилою він також в прекрасних стосунках. Ба більше, коли Юрій розповідав про колишню дружину, то заявив, що вона проживає у своїх дітей Сполучених Штатах Америки, і імовірно мав на увазі саме Ксенію та її еміграцію.

В усьому іншому залишається лише гадати, як насправді зараз виглядає дівчина, чим займається, який рівень життя має, і чи взагалі колись бачилася з Катериною Осадчою, а також маленькими синами свого вітчима.

Адже попри минуле Юрій та Катерина намагаються підтримувати спілкування з колишніми через спільних дітей. А отже це зовсім не табу в родині. Так само є шанс того, що Юрій Горбунов вже став дідусем не раз, і Ксенія могла народити ще. Але все це залишається поза кадром та поза ексклюзивними інтерв’ю.

Осадча в свою чергу взагалі нічого не розповідає про сім’ю чоловіка.