Рубрики: Новини
22.10.2024 21:45

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханкою Меладзе: “Запропонував роботу”

Альбіна Джанабаєва вперше зізналася, як стала коханою одруженого Валерія Меладзе. Про цей роман чутки ходили 10 років, але як все було насправді?
Поділитися

Коли Ірина Меладзе розповідала, що не знала про зради свого чоловіка, публіка здебільшого їй не повірила тому, що на рахунок роману співака чутки ходили дуже довго.

І все ж таки на момент їхнього весілля пару навіть вже ніхто не засуджував, адже все це залишилося в минулому. Аудиторія звикла до розмов навколо їхніх стосунків, прийняла їх і навіть полюбила. Коли Альбіна вийшла заміж за свого обранця, в неї вже був син від нього.

Альбіна Джанабаєва розповіла, як стала працювати з Меладзе

Альбіна Джанабаєва розповіла, як стала працювати з Меладзе

Нещодавно зірку спитали в соціальній мережі Instagram, як саме вона стала працювати зі співаком, і артистка розписала свій шлях до кохання усього свого життя.

Альбіна Джанабаєва розповіла, як стала працювати з Меладзе. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Після школи я вступила до Гнесенського музичного училища на факультет акторів музичного театру, і почалося неймовірно студентське життя. Повернувшись до Москви, я вирішила заглибитися у вивчення мов, адже немає ніяких меж, світ мене чекає всюди. Через деякий час після повернення з селу мені подзвонив сам Валерій з пропозицією працювати.Я подумала і вирішила, що нічого не втрачаю, часу до наступної поїздки в сел було достатньо, я можу спробувати. І це було головне рішення мого життя.Тоді я ще не знала, до чого це приведе”

Альбіна Джанабаєва розповіла, як стала працювати з Меладзе. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що 4 роки тому Альбіна Джанабаєва народила Валерію 6-у дитину, дівчинку на ім’я Агата. Як відомо, у співака троє дітей від шлюбу з Іриною, і троє у шлюбі з Альбіною.

Між собою діти спілкуються, але діти Ірини Меладзе не підтримують зв’язок з Альбіною Джанабаєвою та уникають її. Сама ж Ірина якось заявила, що винна у зрадах свого чоловіка, адже сама на початку не була вірною йому.