Рубрики: Новини
23.10.2024 15:33

Більше не Мейхер, як знають всі: куди зникла 42-річна Надія, яка досі проживає в росії

Надія Мейхер хоч і народилась в Україні, але своє подальше життя і карʼєру вирішила будувати в сусідній країні - де зараз екс-солістка жіночого тріо?
Поділитися

Колишня учасниця популярного гурту “ВІА Гра” Надія Мейхер нещодавно змінила прізвище і взяла нове, а саме свого чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева. Після завершення кар’єри в шоу-бізнесі, вона зосередилася на розвитку власного бренду одягу, який носить її ім’я. Чоловік Надії також працює у модній індустрії і є власником численних бутиків в росії. Михайло не раз зазначав, що після виходу закордонних брендів з російського ринку, його бізнес почав процвітати.

У соціальних мережах Надія активно ділиться новинами про свій бренд, але також іноді публікує роздуми на філософські теми. Проте про особисте життя вона майже не розповідає.

Надія Мейхер розповіла, що змінила своє прізвище

У серпні 2023 року з’явилася інформація про перебування артистки в росії, що підтвердив відомий український блогер. Протягом тривалого часу її активність у соціальних мережах зникла, після чого вона почала видаляти матеріали, пов’язані з її “втечею”.

Наразі співачка веде свій блог, у якому нещодавно поділилася переконаннями щодо своїх текстів, вважаючи їх “божественними посланнями”. Вона розповіла, що почала писати вірші та прозу у 2006 році. За цей час їй вдалося створити близько двохсот творів, які стали для неї не лише способом самовираження, але й каналом для отримання натхнення з вищих сил.

Надія Мейхер розповіла, що змінила своє прізвище

Артистка описує свій творчий процес як взаємодію між життям і містикою, що сприяє виникненню пророчих і кармічних текстів. Вона вважає, що її вірші є вираженням божественного, що приходить не лише для загальної аудиторії, але й у відповідь на особисті запити.

Варто зазначити, що спиіачка опублікувала свій пост російською мовою. Проте свою бізнес-сторінку в Instagram, на якій представляє нові колекції одягу, вона веде українською.