Рубрики: Новини
23.10.2024 15:44

Все серйозно: 21-річна донька Кравець шукає квартиру, де житиме з бойфрендом – до 14 тисяч

Старша донька Олени Кравець переходить до нового етапу життя зі своїм бойфрендом – пара шукає окрему квартиру у Києві – район не має значення. Як реагує зіркова мати?
Поділитися

Зірка “Кварталу 95” актриса Олена Кравець встигла народити трьох дітей. Двоє молодших-двійнят – 8-річні Катя та Іван живуть разом з нею, старша дочка Маша з 15 років жила окремо, проте у 2022 році повернулася до батьків. Зазначимо, що 21-річна дівчина вже давно веде самостійне життя. Торік Марія повідомила, що зустрічається з танцівником та одним із засновників хіп-хоп-колективу IWD.CLAN Ростиславом Сидоренком. Весь цей час у пари був “цукерково-букетний” період, але нещодавно дочка Олени Кравець оголосила про новий етап у стосунках із бойфрендом.

Так, у мікроблозі Марії з’явилося оголошення, в якому йдеться про те, що вона шукає квартиру в Києві. Розташування будинку ролі не відіграє – це може бути як лівий, так і правий берег Дніпра. Кімнат має бути одна чи дві. Вартість оренди не вища за 14 тисяч гривень.

Донька Олени Кравець шукає квартиру

“Проживатимемо удвох”, – підкреслила Маша.

Як відреагувала мати? Найімовірніше, підтримала, як і все, що робить доросла дочка. Зазначимо, що Олена Кравець уже знайома з бойфрендом своєї старшої спадкоємиці та уважно стежить за його публікаціями у соціальних мережах. У коментарях часто можна зустріти її схвальні “лайки”. Наприклад, коли Ростислав публічно освідчився у коханні Маші.

Донька Олени Кравець шукає квартиру

Нагадаємо, що з недавніх пір Марія Кравець та Ростислав Сидоренко, які знайомі з раннього дитинства та танцювали в одному колективі, перестали приховувати свої стосунки та оголосили себе парою публічно.

Як виглядає майбутній зять Олени Кравець

У недавньому сторизі дочка Кравець поділилася новою порцією романтичних знімків, на яких вона та її коханий мило позували у фотобудці. Судячи зі знімків, парочка дуже щаслива разом.

Донька Олени Кравець шукає квартиру

Зазначимо, що Олена Кравець дуже допомагає своїй дочці та залучає її до своїх нових проєктів. Так, у 2023 році на Ютуб-каналі мама та дочка запустили подкаст, у якому порушуються дуже важливі та актуальні теми взаємин батьків та дітей. Героями найпершої програми стали Олена та Маша.