Рубрики: Новини
23.10.2024 17:29

Для Віктора Павліка це стане сюрпризом: Репяхова розкрила свої плани – одного замало

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася своїми планами на майбутнє. Для 58-річного артиста це може стати великим сюрпризом, але його думка вже не така важлива.
Поділитися

Популярний український співак Віктор Павлік завжди мав успіх у жінок. За його плечима три шлюби, причому кожна наступна дружина була молодша за попередню і народила артисту по одній дитині. Останньою обраницею музиканта стала його прихильниця Катерина Репяхова, яка молодша за нього на 29 років.

Дружина Віктора Павліка показала, як відсвяткувала народження дівчинки

За час життя з артистом Катя досягла чималих успіхів – крім того, що вона стала його офіційною четвертою дружиною, а також відкрила власний бізнес, успішно розвивається як професійний блогер і значно підвищила свій матеріальний статус, дівчина вже встигла виконати кілька своїх заповітних мрій. По-перше – народила дитину, по-друге, зробила ринопластику носа та корекцію підборіддя, купила машину-мрії, а також переїхала до нової квартири. Але на цьому дружина Павліка зупинятися не збирається і вже сформувала новий план.

Так, напередодні Катерина повідомила, що збирається спробувати себе в абсолютно іншій галузі бізнесу та освоїти криптовалюту, щоби ще більше підвищити свій матеріальний дохід. Це їй необхідно, щоб самостійно утримувати себе та дітей, адже вона планує народити Павліку ще двох дітей. Про це Репяхова повідомила шанувальникам під час останнього спілкування.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася, скільки насправді хоче дітей

Зазначимо, що напередодні Катерина Репяхова, відповідаючи на запитання журналістів “ЛюксФМ”, зазначила, що 58-річний Віктор Павлік не хоче більше дітей. Артист розуміє, що перебуває у тому віці, коли не зможе всі питання щодо їх забезпечення взяти на себе. До того ж у 2023 році співак переніс операцію на серці та усвідомлює всі ризики, тому Катерина має розраховувати лише на себе.

Молода дружина Віктора Павліка поскаржилася на чоловіка

У розмові з журналістами дружина Павліка зазначила, що коли оголосила чоловікові про першу вагітність сином, то Віктор Франкович теж не був готовий, але після появи Михасика весь світ його перекинувся і тепер все життя його обертається лише навколо дитини. Якщо він сьогодні не готовий, то завтра буде готовим – вважає Катя.

Зазначимо, що окрім 3-річного сина Михасика від Катерини Репяхової, Віктор Павлік має дорослого 40-річного сина Олександра від першого шлюбу та 37-річну доньку Христину від другого. Середній син Павло від третього шлюбу помер 2020 року у віці 21 року.