Рубрики: Новини
23.10.2024 18:29

“Розлучилися і знову не одружилися”: Ірина Горова, Віра Брежнєва, Володимир Дантес

Всі вони були одружені, але після розлучення не у всіх склалось з особистим життям - чи вільне серце Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої та Ірини Горової? Подробиці.
Поділитися

В українському шоу-бізнесі значну роль відіграє не лише творчість зірок, а й їхнє особисте життя, яке зазвичай є досить бурхливим. Ірина Горова, Віра Брежнєва та Володимир Дантес неодноразово потрапляли під приціл публічності через розлучення та нові романтичні стосунки. Що відомо?

Ірина Горова

Відома продюсерка Ірина Горова пережила два шлюби. Її першим чоловіком став музикант Юрій Горовий, з яким вона має доньку Наталію. Після цього вона вступила у другий шлюб з репером Потапом, від якого вона народила сина Андрія. Наразі Ірина не має постійного партнера, але чітко уявляє, яким має бути її майбутній чоловік.

Ірина Горова, Володимир Дантес та інші зірки, які розлучились і не одружились

На думку Ірини, поряд з нею повинен бути сильний духом чоловік, якого вона зможе поважати та який надихатиме її. Для неї найважливіше — це кохання. Ірина зазначає, що не можна просто замовити ідеального партнера, адже справжнє кохання виникає природно.

Володимир Дантес

Більше ніж два роки тому Володимир Дантес розірвав свій шлюб із співачкою Надею Дорофєєвою. Артист раніше розповідав, що між ними вже давно виникли непорозуміння. Для того, щоб зрозуміти, чи варто продовжувати стосунки, пара вирішила пожити окремо. Пізніше Дантес пояснив, що відчував потребу уособити свої інтереси, адже значну частину свого часу та енергії він присвячував дружині.

Ірина Горова, Володимир Дантес та інші зірки, які розлучились і не одружились

Згодом пара шокувала своїх шанувальників новиною про розлучення. Незабаром після цього Надя не залишалася на самоті і почала нові стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним, з яким згодом одружилася. Володимир, в свою чергу, також знайшов нову партнерку. Він почав зустрічатися з Дашею Кацуріною, колишньою дружиною Міші, однак поки що не планує одруження.

Віра Брежнєва

Ще на початку 2000-х Віра була одружена з бізнесменом Михайлом Кіперманом, від якого народила доньку, але вже через 6 років співачка оголосила про розлучення. Згодом співачка таємно вийшла заміж за композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе, але через 8 років Віра знову оголосила про розлучення.

Ірина Горова, Володимир Дантес та інші зірки, які розлучились і не одружились

Наразі в особистому житті співачки спостерігаються зміни: вона нещодавно публікувала в соціальних мережах фото з величезним букетом від таємничого обранця. Також Віра з’явилася на концерті популярної української групи “Океан Ельзи” у компанії чоловіка, який може бути її новим коханим. Сама артиста офіційно поки що нічого не коментує.