Рубрики: Новини
23.10.2024 19:31

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.
Поділитися

Нещодавно в Мережі почали поширюватися чутки про нібито роман Тіни Кароль 30-річним бізнесменом з Америки Юрієм Арошідзе. Першим про це заговорив скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає усі таємниці українських зірок. Журналіст провів невелике розслідування і з’ясував, що парочка дуже багато часу проводила разом, як у США, так і в Україні, куди бізнесмен приїжджав у справах.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

У своєму ТГ-каналі блогер розповів, що молодий коханий Тіни Кароль народився в Білорусії та все дитинство провів там. Його мама за національністю українка, а тато – грузин. 16 років тому Юрій Арошідзе емігрував до США, де відкрив власний бізнес. Сьогодні чоловік є генеральним директором компанії, що займається виготовленням протезів.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

За версією Беспалова, Тіна могла зіткнутися з ним у процесі своєї благодійної діяльності. Про це свідчать їхні спільні фото.

Блогер показав спільне фото Тіни Кароль та її молодого коханого

Зазначимо, співачка вже відреагувала на чутки і жартома відповіла, що все, що про неї пишуть виглядає дуже смішно.

А на тлі цього, в Мережі з’являється фото, на якому є непрямі ознаки того, що співачка все-таки щось замовчує. Так, у мікроблозі ган-акаунта знаменитості з’явився знімок, на якому Тіна Кароль позує стоячи навпроти дзеркала. На ній звичайний повсякденний одяг, у руках вилка з надкусаним сирником. Але увагу привернуло не це, а дві порожні чашки кави, які стояли на столі. Де саме було зроблено селфі, не зрозуміло. Можливо, це номер готелю чи спальня у будинку Кароль.

Тіна Кароль натякнула, що не самотня

Нагадаємо, що після смерті чоловіка Євгена Огіра, співачці Тіні Кароль приписували багато романів, із впливовими бізнесменами та колегами з шоу-бізнесу, але все вона категорично заперечувала, крім одного – це був піар-роман із колегою з “Голосу країни” молдавським співаком Даном Баланом. Декілька місяців парочка зображала на камеру романтичні почуття одне до одного, а коли на проекті з’явилася мама музиканта, то Тіна навіть зіграла трохи розгублену наречену.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль

Як потім з’ясувалося – це був придуманий піар-хід, щоб залучити якомога більше глядачів до популярного телешоу.