Рубрики: Новини
23.10.2024 20:29

Більше, ніж на “Танцях з зірками”: солістка KAZKA Заріцька вразила різким схуднення

У мережі з'явилися фотографії 32-річної Олександри Заріцької, на яких її дуже важко впізнати. На тлі новин про весілля, солістка KAZKA схудла на кілька розмірів!
Поділитися

У 2021 році після участі у шоу “Танці із зірками” солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька вразила шанувальників феноменальним схудненням. Загалом артистка скинула 30 кг! Перші 20 під час участі в проєкті, решта 10 після того, як покинула шоу. Співачка так і не озвучила своєї первісної ваги, вважаючи, що це просто цифри. Невідомо, скільки важила Олександра і після схуднення. Певний час співачка тримала форму. Проте, після початку війни в Україні знову набрала.

Саша Заріцька до та після схуднен

 

У своїх інтерв’ю у 2023 році Заріцька зізналася, що ніколи не акцентувала уваги на своїй вазі та почувала себе щасливою та красивою навіть коли була понад 100 кг. З того часу минуло понад рік. У житті Олександри багато всього змінилося – вона зустріла кохання в особі музиканта та motion-дизайнера HAWX Павла Тараненка та встигла побратися та призначити дату весілля. Щоправда, потім її довелося відкласти на невизначений термін, оскільки закохані хочуть влаштувати пишну урочистість, але поки що йде війна в країні, це, на їхню думку, недоречно.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вперше показала свого таємного хлопця

Поки що Олександра Заріцька продовжує працювати і давати концерти в різних країнах. А напередодні солістка KAZKA вирішила влаштувати собі невелику відпустку та вирушила на захід України. Перші фото вже з’явилися у її Інстаграмі.

На знімках Олександра показала свій екобудиночок, у якому проведе кілька днів, а також оприлюднила кілька своїх селфі, де її абсолютно не впізнати.

Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням
Олександра Заріцька вразила різким схудненням

32-річна співачка виглядає настільки схудлою, що це позначилося не лише на фігурі, а й на обличчі. Ви тільки подивіться на це!

Олександра Заріцька вразила різким схудненням

Здається Олександра схудла ще більше, ніж після “Танців із зірками” у 2021 році. Такої стрункої її ще не бачили.