Рубрики: Новини
23.10.2024 21:46

Замість телефону Настя Каменських почала користуватися туфлею: прикладає до вуха й говорить

Настя Каменських випускає альбом, який повністю складатиметься з іспаномовних пісень. Прихильники вважають, що вона віддаляється від України. А сама NK просто прагне бути світовою зіркою з України.
Поділитися

Популярна співачка Настя Каменських, яка також є дружиною репера Потапа, замінила смартфон на взуття. Тепер замість телефону вона прикладає до свого вуха туфлю з каблуком і щось собі говорить. Все це вона зняла на відео та виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Такі зміни у її діях, смаках і вподобаннях сталися під час того, як вона знімала відео reels із презентацією свого нового альбому для іспанської аудиторії.

За словами Насті Каменських, уже через декілька днів вона презентує свій іспаномовний альбом. Вона поступово викладала відео на кожну з нових своїх пісень і вже отримала безліч яскравих відгуків і емоцій. Свої пісні Настя Каменських назвала проявом найбожевільніших “я”. Вона впевнена, що це є всередині кожної людини. Також співачка сподівається, що пісні з нового альбому допоможуть “розфарбувати” найпохмуріші дні її слухачів. А також допоможе відволіктися від всіх буденних справ і турбот.

Настя Каменських влаштувала провокацію у своєму новому кліпі

У відео, яке виклала Настя Каменських, щоб повідомити про те, що незабаром вийде її альбом, вона замінила телефон на туфлю з каблуком. Приклала взуття до вуха і почала щось сама собі бурмотіти. Телефоном стали гарні, модні, замшеві туфлі фіолетового кольору. Під це взуття вона підібрала гарну, більше літню, сукню кольору фуксія. На вбранні в області талії зроблений дуже гарний широкий виріз. Особливу увагу NK приділила прикрасам, які одразу ж “кидаються” в очі завдяки своїй масивності. Це два дорогоцінних браслета та дві пари великих золотих сережок.

 

У коментарях до цього відео прихильники співачки пишуть, що Настю Каменську дуже сильно потягнуло саме на іспанські пісні. У цьому вбачають те, що вона стає від України все далі і далі. І хоча в іспанських піснях немає нічого поганого, українці мріють побачити і почути від неї україномовний альбом. У багатьох інтерв’ю NK розповідала про те, що знає, вивчає й удосконалює багато різних іноземних мов. І прагне в своєму житті бути й стати зіркою світового масштабу, не обмежувати себе лише Україною. А бути українською співачкою для всього світу. Схоже, що нині вона активно працює на закордонний ринок.