Рубрики: Новини
04.03.2023 10:37

Дан Балан розповів про кохану жінку, яку не переплюнула навіть Тіна Кароль: молода, горда та неприступна

Відомий молдавський виконавець Дан Балан неохоче говорить про свої почуття та романтичну сторону власного життя. Однак, про найсильнішу любов все ж таки зізнався.
Поділитися

Не дивлячись на репутацію затятого холостяка та ловеласа Дан Балан наполягає на тому, що дуже трепетно ставиться до шлюбу, а також має досвід глибоких почуттів. Нібито у його випадку йому дуже важко знайти свою жінку, а тому він навіть не намагається побудувати серйозні стосунки, які можуть перетворитися на сімейні.

Дан Балан розповів про кохану жінку

Дан Балан розповів про кохану жінку

Так, в історії з Тіною Кароль, яка наробила багато шуму в українському шоу-бізнесі Дан так нічого і не зробив, для того, щоб підкорити поп-діву. Після закінчення зйомок зірки не стали спілкуватися, роз’їхалися по своїх домівках і навіть відписалися одне від одного в Instagram.

Дан Балан розповів про кохану жінку

Але не так давно Дан Балан все ж таки відкрився журналістам і розповів про дівчину, яка була його найпершим коханням і також найсильнішим у його житті.

Свого часу молдавський матчу закохався у свою однокласницю, яка не приймала його залицянь. Але все вийшло на інший рівень, коли молоді люди поїхали відпочивати в Румунію. Саме тоді прозвучали перші зізнання. Юна пара досягла консенсусу та почала зустрічатися. Але даним стосункам не було суджено протривати довго, адже Балан мав рушити з сім’єю до Ізраїлю через роботу батька. Молоді люди попрощалися і більше не зустрічалися. Ім’я красуні Дан не відкривав, тож її особистість досі залишається великою загадкою.

Натомість в історії з Тіною Кароль незабаром після їхньої розлуки стало відомо, що все побачене було лише піаром та продуманим ходом продюсерів. Знаменитості виправдалися перед аудиторією і більше не згадували про пережите публічно.