|
05.03.2023 16:06

41-річний Сергій Притула повідомив про поповнення та показав фанатам увесь процес: “У нас хлопчик”

Як відомо, з 2014 року Сергій Притула дуже активно займається зборами коштів та закупівлею необхідної техніки та одягу для військових.

Сергій Притула повідомив про поповнення

Телеведучий присвятив цій справі великий відрізок свого життя, і коли настав 24 лютого був абсолютно готовий до дій. Саме йому вдалося зібрати найбільші суми для українських бійців, і поки триває боротьба за незалежність, Сергій Притула не припиняє допомагати своїм побратимам.

Сергій Притула повідомив про поповнення

Не так давно шоумен ініціював нової збір, в результаті якого його команда мала закупити бронетранспортери. На них уся Україна чекала, затамувавши подих. І нарешті це сталося.

Нещодавно Сергій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, як техніка виїжджає з фури. При цьому Сергій не втратив свого артистизму та почуття гумору, а тому обіграв дане поповнення в українському арсеналі, як народження дитини.

Фуру він назвав “матір’ю”, а бронетранспортер “хлопчиком”. У дописі до публікації він дав його характеристики, а також заявив, що хлопчик почувається добре.

Почувши незвичайні коментарі від Притули, присутні чоловіки начали відверто сміятися. Радощі від успішної доставки, а також настрою шоумена передалися всім присутнім.

Нагадуємо, що півроку тому Сергій Притула вперше заявив про те, що не збирається повертатися на розважальне телебачення. Цю думку він носив собі досить довго, але врешті-решт, все ж таки вирішив, що подібний формат більше не для нього. Мовляв, після всього побаченого у нього абсолютно інші пріоритети.