|
07.03.2023 10:55

“Записали, що народилася у Мурманську”: Злата Огнєвіч вперше розповіла про брехню у своїй біографії

Відома українська співачка Злата Огнєвіч свого часу зізналась, що не дивлячись на паспортні данні в яких вказане її сценічне ім’я, з’явилася на світ вона, як Інна Бордюг. Дівчинці ніколи не подобалося її ім’я, тому своїх батьків про бажання стати Златою вона попередила ще в дитинстві.

Злата Огнєвіч вперше розповіла про брехню у своїй біографії

А ставши відомою українською виконавицею, вирішила взяти свій псевдонім, як справжнє ім’я. Це значно полегшило її життя, адже у питаннях організації зірка відчувала певні проблеми через різні імена.

Злата Огнєвіч вперше розповіла про брехню у своїй біографії

Але як з’ясувалося, у біографії артистки є елементи неправди. Нещодавно вона розповіла, що насправді народилася у Кривому Розі, але в документах вказано, нібито вона з’явилася на світ у Мурманську.

У зв’язку з цим Златі довелося добряче попрацювати над зміною свого імені, адже документи вона подавала в російську федерацію, і зараз розуміє, що в поточній ситуації не змогла б цього провернути.

“Я народилася в місті Кривий Ріг. Але так як тато мій тоді ніс службу на флоті, це була північ Росії. Коротше кажучи, мене записали, що я народилася в Мурманську. Я робила запит у Росію, ми чекали десь три місяці. Зараз це було б нереально зробити”, –зазначила вона.

Примітно, що вдома Злату називають і справжнім іменем, і за псевдонімом, однак Огнєвіч просить називати її “Златочкою”. Тим часом рідна сестра співачки абсолютно задоволена іменем та прізвищем, які їй дали батьки, тож у сімействі виросли дівчата з абсолютно різними паспортними даними.