|
08.03.2023 16:39

Даша Матюніна, Настя Жмур та Інна Бордюг: хто це такі і як вони пов’язані з Квітковою, Каменських і Огнєвіч

Автор: Юлія Ящук

Розкриємо справжнє ім’я та прізвище перерахованих зірок та розповімо, навіщо кожна взяла собі псевдонім.

Даша Матюніна

За псевдонімом відома, як Даша Квіткова. Народилася дівчина 9 липня 1998 року. Відверто зізналася, що соромилася свого справжнього прізвища, а тому вирішила придумати милозвучну та гарну заміну на Квіткову.

Даша Квіткова та колишній чоловік Нікіта Добринін

Свою прихильність здобула завдяки участі в головному проєкті про кохання “Холостяк-9”. Головним героєм став Микита Добринін. Пара офіційно одружилася у 2020 році, виховують спільного сина Лева, проте в січні цього року екс-закохані приголомшили зізнанням про розлучення.

Настя Жмур

Все ще перебуваєте у здогадках, що за особистість? Настя Жмур насправді відома, як Настя Каменських. Саме це прізвище зірка має з народження.

Народилася жінка 4 травня 1987 року в Києві. Здобула свою популярність завдяки легендарному гурту “Потап і Настя”. Відомо, що у 2019 році Настя Каменських стала офіційною дружиною Олексія Потапенка.

Настя Каменських та Олексій Потапенко

Зараз пара щаслива, розвивається у творчості, допомагає ЗСУ. Продовжують перебувати та працювати в Україні.

Інна Бордюг

Остання героїня нашої статті. Насправді це вже ніяка не Інна, а відома співачка, головна холостячка країни Злата Огнєвіч.

Народилася дівчина 12 січня 1986 року. З дитинства їй не подобалося ані ім’я, ані власне прізвище, тому майбутня зірка пообіцяла собі, як тільки стане дорослою все змінить. Так і сталося. Тепер від колишнього походження по паспорту не залишилося й сліду.

Злата Огнєвіч

У 2021 році стала головною героїнею “Холостячка-2”. Артистка щиро сподівалася зустріти своє справжнє кохання, проте у виборі помилилася. Переможець Андрій Задворний заявив, що після півтора місяця стосунків, його почуття зникли.