Рубрики: Новини
01.04.2023 16:24

Регіна Тодоренко заявила, що хоче розлучення з чоловіком-росіянином Топаловим: “Не так вже й просто”

Знаменита російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко вразила зі знанням, що хотіла розлучитися зі своїм чоловіком-росіянином Владом Топаловим.
Поділитися

Регіна Тодоренко завжди володіла талантом зачаровувати аудиторію. Свого часу українці полюбили її за ніжність, тактовність, а також доброзичливе ставлення до всіх навкруги. Саме тому поведінка зірки після 24 лютого вразила більшість її фанатів до глибини душі.

Регіна Тодоренко заявила, що хоче розлучення з чоловіком

Вона відмовилася будь-яким чином коментувати повномасштабну війну в країні, де на той момент проживали її батьки, адже сама Регіна родом з Одеси, а свою кар’єру розпочинала на батьківщині.

Регіна Тодоренко заявила, що хоче розлучення з чоловіком

Регіна Тодоренко заявила, що хоче розлучення з чоловіком

Колеги Тодоренко масово скаржилися на неї, адже вона не відповідала на їхні повідомлення, деяких блокувала, а з Колею Сєргою взагалі посварилася на політичному ґрунті.

Через декілька місяців Регіна прямо сказала, що для неї її родина набагато важливіша, а Влад та його батько дотримуються проросійських поглядів. Незабаром співачка презентувала пісню, в якій попрощалася зі своїми батьками.

Особиста сторінка Тодоренко в соціальній мережі Instagram обмежена у доступі для українців. Як з’ясувалося, стосунки, якими так дорожила Регіна, і заради яких зрадила свою батьківщину, зовсім не такі міцні, як здавалося раніше.

Співачка зізналася, що заявила чоловіку, хто хоче розлучення з ним. А також доповнила свою розповідь інформацією про те, що вони відвідують сімейного психотерапевта, що однозначно каже про те, що в сім’ї є питання, в яких партнери не можуть розібратися самостійно.

“Під час сварки я випалила: “Я з тобою розлучуся”. На що Влад відповів: “Розлучення не дам, ми будемо жити з тобою вічно. Наш сімейний психолог одного разу дала нам добру пораду: заплануйте у своєму календарі побачення один з одним”, – зізналася зірка “Орел і решка”.

Нагадуємо, що минулого року Регіна Тодоренко вдруге стала матір’ю. Поки співвітчизники телеведучої боролися за своє життя та право на незалежність, вона знаходилася у теплих краях, де готувалася до пологів. Окрім цього, зірка регулярно потрапляла у скандали у зв’язку зі своїм контентом, на якому вона показувала свій розкішний образ життя.