Рубрики: Новини
03.04.2023 23:18

“Всі свої”. Після втечі з України Влад Яма побував на російськомовній вечірці в Маямі та вразив виправданням

Знаменитий український хореограф Влад Яма регулярно стає об'єктом обговорень серед українських глядачів, адже більше року знаходиться в еміграції.
Поділитися

Після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що деякі українські знаменитості-чоловіки прийняли рішення емігрувати разом зі своїми родинами. Якщо одні це робили абсолютно на законних основах, іншим вдалося встигнути зробити це заздалегідь.

Влад Яма виправдався за участь у російськомовній вечірці

Серед таких чоловіків опинився відомий хореограф Влад Яма, який, по-перше, не приховує, що перебуває в Сполучених Штатах Америки, а по-друге, запевняє, що встиг виїхати до того, як закрили кордони.

Влад Яма виправдався за участь у російськомовній вечірці

Увесь цей час хореограф активно допомагав своїй батьківщині грошима. Здебільшого Влад брав участь у різноманітних благодійних заходах, мета яких завжди була одна — збір коштів для України.

І хоча знаменитості вдавалося уникати великих скандалів, нещодавно він все ж таки натрапив на серйозну критику у мережі. Мова йде про нещодавню вечірку в Маямі, у якій взяв участь безпосередньо сам танцюрист. Співвітчизники розкритикували зірку за те, що він розважався в російськомовному оточенні.

Натомість Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постав поруч зі своїми друзями та заявив, що у кадрі всі свої. Пояснення стосовно російської мови на заході також було надано одразу: Влад повідомив, що на вечірку прийшла велика кількість казахів, які не володіють українською мовою, а тому присутні прийшли на російську.

Нагадуємо, що раніше Владу також діставалося від своїх підписників через безпосередній виїзд закордон. Однак, зірка неодноразово говорив про те, що вважає себе набагато кориснішим саме у штатах, і не бачить ніякого сенсу залишатися в Україні, якщо він може допомогти батьківщині заробленими грошима.

Декілька місяців тому за свого чоловіка навіть вступилася Ліліана, яка до цього зберігала мовчання і навіть не створювала контент в соціальній мережі Instagram. Блогерка з 24 лютого припинила ділитися знімками з аудиторією, як це було до війни.