|
10.04.2023 20:59

Отакої: Злата Огнєвіч зізналась, кого насправді хотіла обрати замість переможця “Холостячки” Андрія Задворного

Відомо, що Злата стала головною героїнею другого сезону найромантичнішого шоу України “Холостячка”. Там за неї боролися достатньо гідні чоловіки, а деякі з них навіть прилетіли з інших країн, щоб позмагатися з іншими за її прихильність та увагу. Але всі ми чудово знаємо правила, що у фіналі можна обрати лише одного, загалом так, як і в житті. Ми можемо будувати родину та гарні міцні стосунки лише з однією людиною.

Кого Огнєвіч могла обрати крім Задворного

Так, Злата мала змогу познайомитись з великою кількістю різних чоловіків, які дивували її, хтось приємно, а хтось не дуже. Але історії кохання співачки були достатньо романтичними та насиченими. Але далеко не всі чоловіки змогли дійсно зацікавити жінку та приборкати її норов.

Дійсно у шоу було багато чоловіків, але у фінал вийшло лише троє, і звісно, що одному з них Злата віддала своє серце та щиро у нього закохалася. І цим щасливцем став підприємець Андрій Задворний. Але у реальному життя стосунки Злати й Андрія не проіснували довго, оскільки сам же Задворний крізь деякий час вирішив розійтися з артисткою та зробив це максимально некрасиво.

Злата Огнєвіч

Звісно, Огнєвіч певною мірою шкодувала про свій неправильний вибір, але час назад вже не повернути, тому й змінити нічого не можна. Але Огнєвіч й не змінювала б нічого, адже вибір жінка робила серцем. Тож, виходить, він був би таким самим. Адже на той момент у Злати справді були почуття до Задворного. Тому, жінка на той момент зробила власний вибір, за який згодом поплатилася. Та насправді, не потрібно в житті ні про що шкодувати, адже це життя.