Рубрики: Новини
13.04.2023 18:52

Марія Яремчук повернулася на сцену через 5 років після свого зникнення: у Тіни Кароль є реальна конкурентка

Спадкоємиця легендарного українського композитора Назарія Яремчука, а також перспективна та популярна виконавиця Марія Яремчук повідомила, що повертається на сцену.
Поділитися

2018 року знаменита співачка Марія Яремчук приголомшила шанувальників новиною про завершення своєї творчої кар’єри. Офіційна причина такого рішення: страх перед публічними виступами. Артистка повідомила, що ставить своє психічне здоров’я на перше місце і буде вести непублічний образ життя.

Марія Яремчук повертається на сцену

Марія Яремчук повернулася на сцену

Тривалий час навіть на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram не було жодних оновлень. Однак, після початку повномасштабної війни Марія взялася активно ділитися контентом і навіть оприлюднила низку нових фотографій. Марія Назарівна все така ж красуня, яка пишається своєю батьківщиною, а також батьком, який є легендою української естради.

Повернення Яремчук відбудеться на сцені Євробачення. Марія виконає попурі з найвідоміших українських музичних творів в сучасному аранжуванні. Побачити її виступ можна буде у другому півфіналі.

Чи має намір співачка після даного заходу продовжити повернення і в сам шоу-бізнес достеменно невідомо, адже існує велика вірогідність, що Марія зробила виключення для конкурсу.

Нагадуємо, кар’єра молодої артистки розвивалася дуже стрімко. Марії Яремчук пощастило співпрацювати з нею майстернішими кліпмейкерами та артистами. Зокрема, її дует з Олександром Пономарьовим наробив багато гаміру в інформаційному просторі, після чого зірок навіть підозрювали у романі. Втім, пізніше стало відомо, що свій вибір Марія Яремчук зробила не на користь українського шоу-бізнесу. Чим красуня займалася після завершення кар’єри, чи вийшла заміж, чи народила дітей — усе це залишилося поза кадром. З пресою Марія не спілкувалася і вела дуже закритий образ життя.

Втім, події після 24 лютого за мотивували Марію випустити нову композицію, а також нагадати аудиторії про свою підтримку. У артистки також є два брати-музиканти, які також активно виступають, але чоловіки не змогли досягти популярності своєї сестри. Сімейство Яремчук продовжує зачаровувати та підкорювати своїми талантами, в чому глядачі зможуть зайвий раз переконатися під час Євробачення.