|
16.04.2023 15:08

Тіна Кароль вийшла на зв’язок з Молдови та зізналася про свої стосунки з Даном Баланом: “Найкращий чоловік”

Як відомо, нещодавно Тіна Кароль завітала у Молдову у рамках свого гастрольного туру. Втім, цей виступив по праву можна вважати найяскравішим у цьогорічних гастролях, адже поп-діва зі сцени привітала матір Дана Балана Людмилу, а також заявила про своє ставлення до молдавського мачо на очах у багатотисячної публіки.

Тіна Кароль зізналася про свої стосунки з Даном Баланом

Так, Тіна Кароль звернула свою увагу на візит молдавської зірки, а також розповіла зі сцени, що вважає Дана найкращим чоловіком після її сина Веніаміна.

Тіна Кароль зізналася про свої стосунки з Даном Баланом

Примітно, що Дан станом на 24 лютого 2022 знаходився в Києві і особисто засвідчив усе, що відбувалося в Україні. Про це він розповідає неохоче, однак, дана інформація потрапила до преси одразу через кілька джерел. Зокрема Людмила Балан підтвердила, що її син знаходився в Україні до кінця лютого. Шанувальники гадали, чи спілкувалися зірки на той момент. І хоча зараз співаки не підписані одне на одного, стосунки підтримують.

Про це Тіна Кароль розповіла сама пВаля свого візиту в Молдову. Артистка дала зрозуміти, що з Даном Баланом вони спілкуються, як і не чужі один одному люди. Він, схоже, з’явився у її житті у день російського вторгнення.

“Безумовно, всі один за одного хвилювалися. Усі всім написали “ти як?”. Підтримуємо, спілкуємось, все добре”, – з усмішкою прокоментувала Тіна Кароль.

Нагадуємо, що 4 роки тому Тіна Кароль та Дан Балан були найобговорюванішою парою в України. Шанувальники тривалий час підозрювали їх у романі, і хоча дані плітки так і не отримали підтвердження, це не завадило гучному піару. Пізніше стало відомо, що кохання між зірками все ж таки не було, а хімію між ними використали для підняття рейтингів.

Користувачі мережі поставилися до даної інформації по-різному, а тому Тіна та Дан зіштовхнулися з сильним хейтом. Зокрема, обидва зробили публічні звернення до своїх фанатів, в яких обговорили ситуацію, що склалася. Молдавський мачо при цьому заявив, що все побачене глядачами не екрані не було брехнею, натякаючи на свої романтичні почуття до колеги.