|
20.04.2023 13:28

Кожен займається своєю справою: Потап відверто розповів, в яких стосунках перебуває з дружиною Каменських

Автор: Юлія Ящук

З 2019 року українці почали спостерігати, як зірковий шлюб колишніх колег по роботі набуває нового статусу та розквіту. Про роман цих двох, армія прихильників підозрювала ще за часів існування гурту “Потап і Настя”. Проте обидвоє вміло приховували та заперечували будь-які чутки про їхні стосунки.

Підтвердження цьому, всі отримали, коли дізналися, що Олексій офіційно розлучився з колишньою дружиною Іриною Горовою у 2014 році, але повідомити вирішили про це тільки через два роки, у 2016-му.

Більшість переконані, що саме Каменських стала розлучницею та основою причиною розриву шлюбу її теперішнього чоловіка з Горовою. Як було насправді, ми можемо тільки здогадуватися, але тепер прихильники переконані, що у стосунках Олексія та Насті не все так прекрасно, як здається і пара теж приховує свій розрив.

Артисти вирішили поставити крапку в цьому питанні й дати коментар всім чуткам, що ширяться навколо них. Першою перервати мовчання вирішила Настя. Вона запевняє, що розлучатися з чоловіком не збирається і не хоче. Ба більше, вона цінує його і за період війни вони стали тільки ближчими.

Олексій Потапенко та Настя Каменських

Олексій Потапенко відверто для інтерв’ю розповів, що у них з Настею все добре і розлучатися вони не збираються. Зірки роками завойовували свою аудиторію творчістю, музикою та голосом, тому зараз до них прикута особлива увага.

“Ми роками виступали на сцені та завойовували увагу глядачів своєю музикою, піснями, Настя – корисними та мотиваційними блогами. У нас із Настею все добре, розлучатися не збираємось”, – зазначив Потап.