|
22.04.2023 14:07

Телеведуча Маша Єфросиніна повідомила, в кого мріє взяти інтерв’ю – наразі мета недосяжна?

Автор: Юлія Ящук

За час професійної діяльності, героїня нашого матеріалу спілкувалася з багатьма відомими особистостями, які цікавлять українську аудиторію глядачів. Її проєкти на каналі в YouTube, як “Екзамен. Нова реальність”, “Дорослі дівчата”, “Запитання-відповідь” завжди опиняються в трендах переглядів.

Завжди хочеться більших висот, чим є зараз. Відверто Маша поділилася, з ким хоче поспілкуватися та взяти розгорнуте інтерв’ю. Цією відомою та дуже впливовою особистістю виявися Валерій Залужний. Він генерал, український воєначальник та з 2021 року – Головнокомандувач Збройних сил України. Таке рішення зрозуміле, адже наразі триває повномасштабна війна, а тому, з такими героями нашого часу хочеться обговорити багато питань.

Маша Єфросиніна розповіла, в кого мріє взяти інтерв’ю

У своєму Instagram Єфросиніна веде власне інформаційне протистояння, адже прагне, щоб весь світ знав про нинішні реалії, в яких доводиться жити всьому народу. Жінка характерна та дещо емоційна й висловлює відкрито свою думку навіть без цензури. Її підтримують підписники, бо знають, що Маша прийняла правильну позицію.

Впевнена, що ми самі – господарі свого життя. Вона шкодує, що до війни витратила купу часу та енергії на оплакування таких безглуздих речей: чому кудись не покликали чи чому тим не подобалася? Зараз розуміє, що скільки всього можна було зробити цікавого й не задумуватися про такі дрібниці, які тоді здавалися “великою” проблемою.

Маша Єфросиніна

Відомо, що Марія заміжня, її обранцем став бізнесмен Тимур Хромаєв, який за власним бажанням, пішов захищати Україну. У пари з’явилося двоє прекрасних дітей – донька Нана та син Олександр.