|
26.04.2023 14:07

Горбунов зізнався, що Катя Осадча досі не розірвала стосунки з екс-чоловіком Поліщуком: довелося познайомитися

Автор: Юлія Ящук

Зіркова родина героїв нашого матеріалу слугує великими прикладом міцного союзу, який ладен пережити всі навколишні проблеми. Відомо, що до офіційного шлюбу з Юрієм, Катерина вже знала, як це бути у статусі дружини. Молода, недосвідчена дівчина зарано вийшла заміж за депутата Олега Поліщука.

Жінка зізнається, що не жалкує про своє раннє заміжжя, адже завдяки своєму минулому має прекрасного старшого сина – Іллю Поліщука. З розповідей самої телеведучої, колишній приділяв майже всю увагу своїй кар’єрі, політиці, тому молода дівчина не отримувала бажаної любові, яку хотіла. З рештою цей союз довелося обірвати.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук

Горбунов зізнався, що Катя Осадча досі не розірвала стосунки з Поліщуком

Вдача посміхнулася жінці й тому, її справжня доля спіткала на зніманнях вокального шоу на 1+1 “Голос. Діти”. Саме під час спільної роботи, тоді ще колеги, зрозуміли, що відбувається щось більше, аніж дружні взаємини. 2017 році народилася нова сім’я – Юрія Горубнова та Катерини Осадчої.

Чоловік зірки “Світського життя” розповів, чи спілкується він особисто з політичним діячем. Відверто зізнався, що так, вони знайомі, вітаються та іноді навіть бачаться, адже той буває у Катіного батька на дні народженні.

Сама ж Катерина Осадча підтримує зв’язок з екс-чоловіком, тому повністю з її життя колишній не зник. Треба перегорнути сторінку минулого і не забувати, що є спільний син Ілля, якому потрібні обидвоє батьків.

Катерина Осадча з сином Іллею

Молодий хлопчина живе самостійним життям у Штатах, але приїздить в Україну, щоб побачитися з батьками та провести спільно час в дружньому колі родини. Юрій Горбунов у прекрасних відносинах з пасинком і завжди чекає на його повернення додому.