|
27.04.2023 13:43

Зрадниця України Жанна Бадоєва відмовилася від українського громадянства – невелика втрата для народу

Автор: Юлія Ящук

Цікаво, але жінка довгий час проживала на території України та отримати тут свою популярність, славу та впізнаваність завдяки зніманням шоу про подорожі “Орел і Решка”. Згодом, телеведуча не зупинилася на досягнутому й навіть сиділа в суддівському кріслі “МастерШеф”.

Жанна Бадоєва відмовилася від України

Стало відомо, що у 2019 році телеведуча, яка мала успішну самореалізацію, яка довгий час вважала цю країну своєю “рідною” відмовилася від українського громадянства, а з початком війни взагалі продовжує мовчати, не наважуючись називати речі, своїми іменами.

Так чи інакше, але всі її вчинки доводять, що вона давно зробила свій свідомий вибір на користь рф. Жінка продовжує вести свої телепрограми на російському каналі “П’ятниця”. Пізніше, Жанна зазначила, що в Києві не веде ніяких проєктів, а це значить, що тепер її з Україною нічого не пов’язує. Лиш додала, що працює в розважальній ніші для того, аби дарувати посмішку людям з усього світу.

Жанна Бадоєва відмовилася від українського громадянства

У новому випуску телеведучого Слави Дьоміна, чоловік зазначив, що так, у вересні 2022 року Бадоєва знову постала на зніманнях свого проєкту про подорожі на території росії. Також розповів, що у січні Жанна перебуває під санкціями РНБО. Зараз у жінки активно виходять нові випуски тревел-шоу, які поновилися восени й випускаються на телеканалі відомих нам “сусідів”.

Зараз телеведуча проживає в Італії, заміжня за чоловіком, який родом з Львівської області й цілком імовірно, що отримала нове громадянство цієї країни. Гадаємо, що наш народ не засмутився “втратою” такої зірки з ряду справжніх та відданих патріотів своєї країни.