Рубрики: Новини
29.04.2023 13:10

“Я залежний”: Євген Клопотенко з гучною заявою поділився, від чого отримує задоволення – для кухаря нетипово

Євген Клопотенко вразив гучною заявою в мережі. Виявляється, що відомий шеф-кухар країни має ще дещо, що ладне принести йому задоволення. Найцікавіші подробиці далі.
Поділитися

У сучасному світі, крім справи життя, яка подобається й приносить прибуток, людство має інші захоплення або таланти, які дарують позитивні емоції.

Євген Клопотенко став широковідомою особистістю після перемоги в кулінарному проєкті “МастерШеф” в 5 сезоні. Зараз його кар’єра досягла справжнього апогею розквіту. Він готує яскраві страви, ділиться рецептами у своїх блогах, розкриваючи секрети приготування, того чи іншого смачного шедевру.

Євген Клопотенко у фіналі 5 сезону МастерШеф

Має колег в медійній сфері, які по-справжньому його недолюблюють. Головний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво взагалі заблокував чоловіка в Instagram. Яка саме причина – Клопотенко не знає або повідомляти на загал не захотів. Відома інтерв’юерка Раміна Есхакзай публічно назвала чоловіка “Звичайним лицеміром”. Але кулінар не сприймає все близько до серця й продовжує працювати далі.

Євген Клопотенко з гучною заявою поділився, від чого отримує задоволення

Нещодавно своїм новим дописом в Instagram-блозі, відомий кухар зміг вразити прихильників. Розповів, від чого отримує ще задоволення, окрім його справи життя. Виявилося, що Євген залежний від олівців. Розповів, що естетично подобається, коли він підточує олівець і чує, як той скрипить від тоненького леза.

Творчості тут по-справжньому немає меж, адже демонструється це не тільки в процесі приготування їжі, а й таких деталях, як в малюванні картини.

“Я залежний від олівців. Від цього кайфу, коли ти підточуєш олівець і чуєш, як він скрипить від тонкого леза. Стружка обсипається тендітними шарами. Чи достатньо він гострий? Ні, не достатньо”, – в дописі поділився Євген.

Тепер підписники знають ще один цікавий факт з життя відомого шеф-кухаря країни, за яким слідкують в соціальних мережах.