|
29.04.2023 12:56

Куди зник Дан Балан? Молдавський мачо проігнорував натяки Тіни Кароль, а сам поселився недалеко від поп-діви

Після 24 лютого Дан Балан вийшов на зв’язок зі своїми фанатами та публічно засудив війну. Зірка закликав зупинити військові дії, а також прояснив свою проукраїнську позицію. Однак, мало хто знає, що на момент початку повномасштабного вторгнення він знаходився в Києві, де деякий час жив та творив.

Куди зник Дан Балан

Зірка засвідчив усі події власними очима і декілька тижнів намагався покинути територію України та дістатися Молдови, що в нього врешті-решт вийшло, але не без складнощів. Про проблеми даного характеру журналістам повідомила концертна організаторка, яка очікувала на приїзд зірки для Національного відбору у Молдові.

Куди зник Дан Балан

Куди зник Дан Балан

Його матір Людмила Балан також активно підтримувала українців. Жінка регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram тексти, які присвячує Україні.

Але з тих пір Дан не ділився жодної інформацією про своє місцезнаходження, а його творчість була поставлена на паузу. І лише нещодавно молдавський мачо вийшов на зв’язок, поділився відомостями про своє місце проживання та нагадав шанувальникам про свою музику.

Хоча останні 10 років Дан проживав у Сполучених Штатах Америки, у 2023-у він перебуває в Туреччині.

Нагадуємо, що місяць тому Тіна Кароль завітала у Молдову з концертом, на якому прямо зі сцени почала говорити компліменти на адресу Дана Балана. Сталося це через присутність його матері Людмили на виступі.

Після цього поп-діва дала інтерв’ю молдавським журналістам, в якому прозвучали питання про виконавця. Співачка розповіла, що вони підтримують зв’язок, однак інших деталей їхніх стосунків не розкрила.

Як відомо, Дан Балан веде доволі закритий образ життя і не розкриває деталей особистого характеру. За офіційною версією, виконавець ніколи не був одружений немає дітей, однак молдавська преса ділилася іншою інформацією, згідно якої у Дана є колишня дружина-румунка, а також син Алан.

Коли зірка працював в Україні, йому прописали три романи: з українською поп-діваю, з членом знімальної команди, а також з молодою харків’янкою.