Рубрики: Новини
30.04.2023 10:48

Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару? Співачка зачинилась у чотирьох стінах і живе як звичайна пенсіонерка

Легенда української естради Софія Ротару після початку повномасштабної війни довго мовчала і приховувала правду про своє місцезнаходження. Де артистка?
Поділитися

Після початку повномасштабної війни  українці очікували від знаменитостей на оголошення своєї позиції у публічному просторі. Особливо це було важливо почути від такої впливової та легендарної фігури як Софія Ротару. Зірка довго мовчала, чим неймовірно дратувала аудиторію, але врешті-решт відреагувала на події і озвучила свою проукраїнську позицію.

Дізнатися про це російський пресі було вкрай неприємно, адже вона одразу ж почала активно шукати ознаки або натяки від співачки, які б говорили про те, що вона насправді підтримує російську федерацію.

Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару

Після скандалу з сином співачки Русланом та онуком Анатолієм, які намагалися неправомірно перетнути кордон України та втекти, про сім’ю відомостей не було. Зокрема шанувальники не знали, де саме знаходиться Софія Михайлівна.

Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару

Але через декілька місяців, прямо на свій день народження артистка вийшла на зв’язок і зізналася, що знаходиться у рідному селі Маршинці. Саме там вона закликала своїх фанатів пожертвувати гроші у її фонд, який допомагає українським захисникам та їхнім сім’ям.

Після цього Софія Ротару декілька разів засвітилася на могилі свого покійного чоловіка Анатолія. А пізніше стало відомо про смерть її свахи Людмили, однак де проходили похорони, за яких обставин і чи відбувалися вони взагалі в Україні невідомо.

Куди зникла і чому мовчить Софія Ротару

Вся справа в тому, що онуки Людмили перебували в Європі і не стали приїжджати в Україну через сумну новину. Тим часом Руслан Євдокименко разом з матір’ю та імовірно дружиною знаходилися все ж таки в столиці.

Як повідомляла раніше сестра співачки, сім’я живе у її заміському будинку. Софія Ротару не виходить без зайвої потреби з дому, живе на пенсію, а також на гроші які отримує від орендаторів, адже має декілька квартир в Києві. У зірки є все необхідне вдома: сад, город, свіже повітря, тощо.

Нагадуємо, що незадовго до початку війни навколо Софії Ротару ходило багато чуток про її хворобу. Тим не менш, інформація про діагнози зірки не підтвердилася.