|
01.05.2023 11:56

Які стосунки пов’язують суддів “МастерШеф” Ольгу Мартиновську і Володимира Ярославського: не все так очевидно

Вже багато років Мартиновська та Ярославський є незмінними суддями найголовнішого кулінарного проєкту “МастерШеф”. Звісно, що під час зйомок всі вони проводять багато часу одне з одним, і це не може залишатися без сліду.

Оля Мартиновська і Вова Ярославський

Наприклад, Оля і Володимир дуже гарно потоваришували й стали одне для одного не просто колегами, а дійсно близькими людьми. І це чудово, адже не часто чоловіки й жінки знаходять настільки спільні інтереси й можуть довірити всі секрети.

Та, здається, Мартиновська і Ярославський це виключення з усіх правил, оскільки для них є нормою навіть спати в одному ліжку, бути в одній ванній кімнаті, ходити у баню вдвох. Тобто, немає жодних приводів для того, щоб соромитися одне одного.

Такі близькі стосунки суспільство звикли вважати любовними. Але не варто забувати, що ми живемо у мінливому світі, який, може нас сильно дивувати. Тому, останнє інтерв’ю Ярославського поставило всі крапки.

Вони не пара, вони просто дуже близькі друзі, які можуть проводити час разом, гуляти, жити в одній квартирі, спати в одному ліжку, базікати пів ночі. Але у них є певна межа, за яку вони ніколи не перейдуть, бо це все зіпсує.

Ярославський з Мартиновською

Тому, як ми бачимо, буває дружба між чоловіком і жінкою. І це далеко не міф і не вигадка, все залежить від людей насамперед та від їхнього ставлення до цього питання і до людини. І якраз Мартиновська і Ярославський яскраво демонструють, що дружба між чоловіком та жінкою буває іноді навіть міцнішою ніж звична для нас, класична дружба подруг чи друзів, до якої всі звикли.