|
03.05.2023 16:06

Знайшлася колишня дружина Юрія Горбунова, з якою він тримає зв’язок у шлюбі з Осадчою: перше кохання ведучого

Автор: Юлія Ящук

Шлюб телезірок Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, на перший погляд, здавався неможливим, аже навіть ззовні вони різняться між собою. Проте кохання не терпить стереотипів суспільства та доводить, що все можливо.

Відомо, що до зустрічі з Осадчою, Горбунов перебував 20 років в офіційному шлюбі з жінкою Людмилою. При заручинах, їй було 37, а йому 25, але вік не зіграв ключової ролі для створення сім’ї. Знайомство відбулося в драматичному театрі в Івано-Франківську. Юрій тільки розпочинав тернистий шлях актора, а майбутня обраниця танцювала в балеті.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Зустрівши телеведучого, Людмила була заміжня за іншим чоловіком, якому подарувала донечку Ксенію. Але Горбунов згодом прийняв кохану з донькою, коли та зробила вибір на його користь й брав активну участь у вихованні дівчинки, як вітчим.

На публіці пара майже не з’являлася та не потрапляла до гучних скандалів. Юрій Горбунов взяв на плечі всі обов’язки голови родини та фінансовий тягар, аби забезпечити всім необхідним найрідніших. Сама ж Людмила поставила на паузу кар’єру та займалася облаштуванням домашнього вогнища.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Цікаво, що за 20 років подружнього життя, колишні спільних дітей не мали, хоча телеведучий про це давно мріяв. Тому, цю причину не варто виключати, яка могла тільки посприяти їхньому розлученню. У 2015 році стало відомо про розірвання багаторічного шлюбу Юрія Горбунова та Людмили.

Подейкують, що саме тоді розпочався “службовий роман” з другою майбутньою дружиною, телеведучою “Світського життя” Катериною Осадчою. Плітки плітками, але зараз бачимо повну гармонію між цими двома. Щасливі й такі закохані виховують двох спільних синів, про які Горбунов давно мріяв у попередніх стосунках.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча