Рубрики: Новини
03.05.2023 20:05

“Адаптація проходить складно”: фронтмен “Без Обмежень” Сергій Танчинець розповів, як його діти живуть в Японії

Для того, щоб врятувати своє життя людина готова на все. Після початку повномасштабного вторгнення росії чимало людей залишили свої домівки й виїхали в безпечне місце.
Поділитися

Війна зруйнувала життя багатьох людей. Хтось втратив своїх близьких та друзів, хтось свою роботу або місто. Задля того, аби захистити себе люди розглядали будь-які варіанти. Найпоширенішим із них був переїзд. Чимало українських зірок виїхали з України самі, або вивезли сім’ю. Про свій досвід у цьому розповів фронтмен гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець.

Днями співак дав інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну. У ньому чоловік розкрив чимало своїх секретів та розповів про зміни в житті після початку повномасштабної війни. Виявилось, що його дружина та двоє дітей виїхали в Японію. Проживають вони там близько року. Сергій Танцинець мав змогу відвідати свою сім’ю, оскільки у нього був концерт в Японії. Чоловік поділився, що його надзвичайно вразив рівень емпатії місцевих жителів.

Сергій Танчинець дав інтерв’ю Славі Дьоміну

Крім того, співак не оминув стороною тему фінансів. Він розповів, що жити в Японії дещо дорожче, аніж в Україні. З його слів, вартість транспорту та житла дійсно на порядок вища, а от ціни на продукти не сильно відрізняються від українських.

Танчинець також розповів, що його старша донька Настя дуже хоче повернутись в Україну. Адаптація дівчинки до нового середовища проходить доволі складно. Саме тому батьки вирішили відвідувати не місцеву школу, а навчатись в українській онлайн-школі. У молодшого сина співака Лук’яна ситуація дещо відрізняється. За декілька тижнів він звик до нової країни та почав добре комунікувати із дітьми в садочку.

Танчинець із дружиною та сином

Сергій зізнався, що надзвичайно сумує за дружиною та дітьми, однак не квапиться їх повертати в Київ, оскільки небезпека обстрілів з боку рф і досі залишається.