|
04.05.2023 23:15

44-річний Дан Балан публічно назвав ім’я жінки, в яку закоханий, і це не Тіна Кароль: “Вона ідеальна”

Репертуар всесвітньо відомого молдавського виконавця Дана Балана налічує найрізноманітніші хіти, в яких він співає про кохання до жінок, про свободу, про непросте життя, про мрії, тощо. Як і будь-яка творча людина виконавець часто вкладає у свої пісні сенси, які зрозумілі тільки одному йому. І тим не менш, його композиції відгукуються у серцях мільйонів фанатів.

Дан Балан публічно назвав ім’я жінки, в яку закоханий

Час від часу артист видається не тільки до професійних інструментів, але і до маркетингу. Балон неодноразово використував для популяризації своєї творчості піар, як наприклад, у випадку з Тіною Кароль.

Дан Балан публічно назвав ім’я жінки, в яку закоханий

Після початку повномасштабної війни в Україні артист зник з інформаційного простору більше, ніж на рік. Станом на 24 лютого він знаходився в Києві, а тому засвідчив все власними очима. Чоловік публічно підтримав Україну, засудив російську агресію, і як з’ясувалося пізніше, зміг виїхати за кордон лише через декілька тижнів.

Хоча з офіційною версією Дан проживає в Сполучених Штатах Америки, його реальне місце положення відома не було. І лише нещодавно в мережі з’явилася інформація, що він проживає в Туреччині. Окрім цього балон нарешті вийшов на зв’язок зі своїми шанувальниками, а також дав їм прослухати композицію, в якій він зізнається в коханні дівчині на ім’я Марія.

Цілком імовірно, що для створення цієї пісні він надихався абсолютно реальною історією життя, але також не виключено, що особистість дівчини повністю вигадана.

Нагадуємо, що незадовго до цієї події Тіна Кароль приїжджала до Молдови, дала концерт, на якому була присутня матір Балана Людмила, і зі сцени заявила, що Дан — найкращий чоловік. Це підлила олії у вогонь чуток, які вже майже вщухли. Мова йде про плітки щодо роману молдавської та української зірок.

Тіна Кароль на даний момент активно гастролює, і цілком не виключено, що Дан Балан також продовжує концертну діяльність, хоча і не так гучно.