|
05.05.2023 13:40

В яких навчальних закладах вчаться діти Олі Полякової, Тараса Тополі, Тоні Матвієнко та інших зірок

Чомусь завжди вважалося, що навчання за кордоном є б більш престижним та більш інформаційним і корисним. Міжнародні дипломи й дійсно мають більш гарний вплив на майбутніх роботодавців. Але насправді й в Україні є гідні навчальні заклади. Так, у нас не така система, можливо вона здебільшого є застарілою, але не в усіх ВНЗ.

Зіркові батьки не виключення, й до того ж вони мають змогу навчати своїх дітей у найкращих та найдорожчих школах і університетах. І зараз ми про це розкажемо більш детально.

Оля Полякова

Доньки Олі Полякової Маша та Аліса нині вчаться в Англії. Річ в тому, що Марія вступила до найкращого університету в Британії й вчиться бути справжньою співачкою. А от Алісу зіркова мама відправила в Англію заради її ж безпеки.

Тоня Матвієнко

Оскільки через війну Тоня Матвієнко вирушила разом з донькою Ніною також до Англії, то й дівчинці довелося піти там до школи. І до того ж у липні, а не у вересні. Звичайно їй там не легко, але поки що Ніна буде вчитися там.

Григорій Решетник

А от діти незмінного ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка навчаються у столичній школі. Дмитро та Іван ходять в одну й ту саму школу, але в різні класи. Батьки прийняли рішення залишатися в Києві, тому дитинство малюків проходить під сиренами.

Тарас Тополя

9-річний Роман та 6-річний Марк пішли до американської школи й закинули українське навчання через різницю в часі, хлопцям важко навчатися не рідною мовою, проте вони намагаються.

Сергій Бабкін

Родина Сергія вирушила у Німеччину, й саме там навчаються їхні діти, 15-річний Артур і 11-річна Веселина навчатимуться у Школі Монтессорі – престижному й дорогому навчальному закладі. І на щастя, німецькі батьки оплатили навчання 30 українських дітей. Діти Бабкіних потрапили в це число.