|
05.05.2023 16:05

Злата Огнєвіч показала, як проводить час з мамою Андрія Хветкевича: а могли би стати родичками

Раніше, Злата була відома лише як співачка, й у світ великого шоу-бізнесу вона не входила. Тобто, не брала участі у різноманітних шоу та великих проєктах. Але поштовхом до цього стала участь Злати у найголовнішому романтичному шоу України “Холостячка”. Огнєвіч почали запрошувати на приватні авторські проєкти для YouTube, а також у телевізійні шоу. Саме тому, особистість артисти тепер є більш популярною. А це означає, що й до її особистого життя інтерес виріс в рази.

Злата Огнєвіч

 

Після “Холостячки” Злата намагалась будувати стосунки з Андрієм Задворним, але вся ця історія кохання не проіснувала довго, адже сам Задворний відчув, що його почуття згасли і відверто заявив про це Златі. Звісно, такі новини її шокували та в черговий раз розбили їй серце.

Але проєкт залишив і позитивні аспекти, адже вона знайшла справжніх друзів, в цей ряд входить й Андрій Хветкевич, який прийшов на шоу здебільшого, щоб розібратися зі своїм внутрішнім тягарем, й варто сказати, йому це допомогло. Днями Хветкевич зіграв розкішне весілля у Мексиці. На це свято Андрій запросив і Злату. Звичайно, церемонія пройшла на вищому рівні й потім ще все продовжилося.

Річ в тому, що молодята зняли цілу віллу для гостей, там Злата познайомилась з мамою Хветкевича Наталією, та здається, жінки знайшли спільну мову, оскільки вони разом вранці прокидаються рано й просо відпочивають, розмовляють та діляться життєвим досвідом.

Історія Злати

Судячи з розповідей Злати про піклування мами Андрія про неї на яхті, жінка дуже добра та ввічлива. Тому, співачці є з ким проводити час на відпочинку і це неймовірно добре.