|
08.05.2023 09:48

Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом, а він вже не приховує своїх почуттів

Історія стосунків Тіни Кароль та Дана Балана доволі довго інтригувала українців. І яким же розчаруванням було дізнатися, що побачене на екрані було піаром! Так, після завершення зйомок продюсер Володимир Завадюк вперше розповів, що між поп-дівою та молдавським мачо насправді стояла задача пропіарити проєкт, що вони успішно і зробили.

Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом

Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом

З тих пір зірки відписалися один від одного в соціальних мережах і поводилися доволі холодно. Після початку повномасштабної війни в Україні тим не менш Дан знаходився на її території, що з’ясувалося набагато пізніше. Балан декілька тижнів намагався виїхати за кордон, і врешті-решт в нього це вийшло. Разом з матір’ю він зайняв жорстку проукраїнську позицію і неодноразово виражав свою підтримку.

Але нещодавно Тіна Кароль завітала до Молдови, де дала концерт. У залі опинилася Людмила Балан, яка нарвалася на публічні компліменти від поп-діви. Зокрема, зірка зі сцени заявила, що Дан — найкращий чоловік на світі після її сина Веніаміна. Наступного дня Тіна дала ексклюзивне інтерв’ю для молдавської преси, в якому зізналася, що вони з артистом досі підтримують зв’язок.

“Безумовно (підтримуємо зв’язок – прим. ред.)! Усі за один одного хвилювалися. Всі всім написали: “Ти як?”. Підтримуємо, спілкуємося, все добре”, – розповіла Кароль в інтерв’ю TV8Moldova.

Тіна Кароль вперше зізналася про таємні стосунки з Даном Баланом

А вже через декілька тижнів і молдавський мачо засвітився у Києві. Однак, мова йде про зйомки, які пройшли досить давно. Свою пісню артист присвятив коханню, і до того ж юнацькому! Так, Дан приїхав у столицю України, відзняв роботу зі школярами та поділився історією давнього кохання. До речі, деякі фанати вважають, що насправді співак надихнувся на створення даної композиції саме завдяки стосункам з поп-дівою.

Але ззовні знаменитості ніяким чином не видають свого спілкування. Так, після закінчення співпраці вони не взаємодіють в соцмережах публічно і досить довго не говорили про одне одного в інтервʼю.