|
10.05.2023 13:29

Холостячка Злата Огнєвіч повідомила про неприємності, які спіткали під час повернення додому – не приїде?

Автор: Юлія Ящук

Нашуміла подія року, яку було анонсовано ще взимку – відбулася. Андрій Хветкевич зі своїм обранцем Феліпе, 5 травня офіційно оформили стосунки умовами шлюбу. Злата Огнєвіч під враженнями відверто поділилася першими кадрами у своєму Instagram.

На власному весіллі чоловіки одягнули костюми кольору хакі, з білими сорочками та кросівками та встановили дрескод для гостей – вбрання в зелених тонах. Натомість Злату ледь не спіткав провал, адже холостячка обрала коротку білу сукню. На щастя, її виручила гостя з України, яка мала запасний варіант вбрання, з такими параметрами, як в Огнєвіч.

Весілля Андрія Хветкевича

Однак, все пройшло розкішно, молодята в новому статусі щасливі, усміхнені й не реагують на невдоволення від деякої частини суспільства. Злата Огнєвіч розповіла, що нарешті повертається додому, але й тут спіткали нові проблеми.

Злата Огнєвіч повідомила про неприємності, які спіткали під час повернення додому

У власному Instagram-блозі героїня нашого матеріалу додала, що в неї нові проблеми, пов’язані з поверненням на Батьківщину. Вона очікувала на якнайшвидший приїзд додому, але сталося дещо непередбачуване.

Злата Огнєвіч повідомила про неприємності, які спіткали під час повернення додому

“Хотіла, щоб сторіз з хмарами була останньою перед моїм поверненням в Україну, але не виходить. В Україну я повернусь тільки 11 травня, тому що сталася якась аварія і взагалі потяг затримався, не дійшов до Відня й тепер нам чекати, не знаю скільки, щоб ми виїхали з Будапешту”, – зазначила Злата.