Рубрики: Новини
11.05.2023 13:24

Оля Полякова розповіла про грошовий виграш в національному лото – Вадим Буряковський тепер може не працювати?

Українська співачка Оля Полякова вражає своїми історіями з життя. Цього разу змогла подарувати хороший настрій своїй аудиторії розповіддю про нову витівку. Подробиці в статті.
Поділитися

Дзвінкий голос, струнка фігура, справжня енергійність та запальний характер вирізняє Олю Полякову від інших представників шоу-бізнесу. Жінка не боїться встрявати в конфлікти та відстоювати свою правоту. Вона не терпітиме образ у свою сторону та сторону своїх найрідніших.

Старша донька зірки Маша Полякова часто стикається з хейтом та обуренням від українців за свої нові дописи, тому зіркова матуся за словом до кишені не полізе, захищає від негативних коментарів Марію.

Нещодавно світлина Маші в опері викликала ще один гнів від підписників за допис з лайкою. Користувачі зазначають, що дівчині не годиться використовувати нецензурну лексику, адже це її ніяк не прикрашає. Оля Полякова не стримала та написала свій коментар у відповідь.

Оля Полякова розповіла про грошовий виграш в національному лото

Проте людей, які підтримують улюблену музичну виконавицю значно більше. Вони активно слідкують за її творчістю та блогом в соціальних мережах. Суперблондинка поділилася історією з життя, яка змогла розсмішити прихильників. Жінка вирішила “спіймати удачу за хвіст” та спробувати виграти гроші в лотереї. Ось, що з цього вийшло:

“Позавчора, сидячи в ресторані, я відчула, що щось мені впало прямо в груди, в декольте. Це була французька птиця. Жінка, яка працює в ньому, підійшла до мене і каже, що це дуже гарний знак, що я повинна купити лотерейний білет. Я купила цього квитка, не один, а п’ять. Заплатила за них 15 євро, а виграш був 17 мільйонів. І вчора ввечері, в національному лото я виграла гроші – 2 євро 30 центів”, – жартома розповіла Полякова.

Оля Полякова розповіла про грошовий виграш в національному лото

За гумор Полякової, її душевність та щирість співачку обожнює наявна аудиторія в соціальній мережі. Ця історія змогла подарувати посмішку прихильникам зірки, бодай, на деякий час.