|
22.05.2023 16:10

Українці не дають Світлані Лободі виступити з благодійним концертом у столиці: чому співачку не хочуть бачити

Відомо, що гурт “ВІАГра” завжди був українсько-російським, адже його продюсери у всі учасниці мали й українське, й російське коріння. Але якщо раніше це вважалося звичною справою, то нині це просто неприпустимо. І гратися на дві країни вже не вийде. Ще у 2014 році треба було обирати хто кого підтримує. Та на жаль, мало хто в ті роки розумів серйозність та масштабність ситуації.

Світлана Лобода

Лобода тоді обрала будувати кар’єру у росії, бо мала там попит і вважала, що саме ця агресивна країна зможе дати їй більший успіх та славу. Можливо так і було, адже Світлана талановита і має власний стиль. Та одного жінка не врахувала, що твоя батьківщина все одно не та, де ти зміг стати успішним, а та, де твоє серце і радіє і болить.

Звісно, коли російські окупанти зайшли зі своєю нездоровою жорстокістю в Україну та в її рідне місто Ірпінь, де жили її батьки, родичі та близькі люди, Лобода зрозуміла, що вона багато чого не бачила, а ці речі завжди були очевидними та лежали на поверхні.

Та вже після того, як росіяни зачепили родину зірки, вона почала активно каятися на публіку за свій вибір і своє мовчання. Дійсно для співачки це було важко, а ще й коли їй не вірили колеги та слухачі з України.

Нині співачка активно допомагає Україні, вона вже перерахувала два мільйони гривень на відбудову домівок в Ірпені. Заснувала власний благодійний фонд, де надають психологічну підтримку. Але все це допомагає їй завоювати довіру українців.

Концерт Лободи у Києві може не відбутися

Попри всі її дії, зірку не хочуть бачити на українській сцені через її виступи в Анексованому Криму. Невдовзі концерт Світлани має відбутися у Києві, але місцеві жителі не хочуть чути її тут. І це можна побачити у коментарях під анонсом виступу Лободи.