|
06.06.2023 12:01

Леся Нікітюк вперше показала, ким їй замінили Сергія Притулу на “Хто зверху?”: це не Рома Міщеряков, а краще

Сергій був єдиним незмінним ведучим розважального проєкту “Хто зверху?”.  Він змінював ведучих, але його ні, адже, по-перше, Притула – це досвід, по-друге, шалене почуття гумору та гострий язик. А також неймовірна харизма, яку важко не помітити навіть крізь екрани. Але, звісно, у Сергія зовсім непростий характер, та це не заважало йому знаходити спільну мову з колегами.

Нікітюк та Притула

Понад 10 років Сергій був фактично єдиним, з ким народ залюбки проводив вечори. З ним було дуже комфортно працювати Лесі, адже Притула став її першим співведучим і багато чому навчив її. Тому, під час зйомок нового шоу, дівчині дуже не вистачає Сергія, бо вони не просто колеги, вони ще й друзі. Звичайно, за такий великий термін вони встигли прикріпити одне до одного та стали рідними людьми.

Продюсери дуже довго вагалися, чи на часі зараз це шоу, і вирішили, що так, адже людям потрібно відволікатися. Але оскільки Притула серйозно пішов у політичну діяльність, до розважального контенту він повертатися не збирається, тим паче зараз.

Тож, довелося шукати нового співведучого для Лесі Іванівни, адже люди хочуть шоу. Відомо, що на кастинг прийшло лише 7 кандидатур, серед них були Нікіта Добринін, Роман Міщеряков та ще небагато інших відомих чоловіків. Але обрали одного.

Новий канал вирішив довго тримати його ім’я в секреті й різними натяками наводити глядачів на правильний варіант. На сторінці інстаграм вони давали різні підказки. Таким чином у глядачів залишилось 2 варіанти: Рома Міщеряков та Богдан Шелудяк (Буше).

Буше став новим ведучим Хто зверху?

І лише вчора ввечері команда Нового каналу нарешті показала обличчя нового ведучого Лесі Нікітюк, і ним став популярний блогер та ведучий за освітою Богдан Шелудяк. А обирали його за такими критеріями:

  • Вміння імпровізувати
  • Харизма
  • Гумор
  • Зовнішність

Тож, можна привітати Буше з новим та дуже серйозним етапом у житті, а Лесю з новим колегою.