|
09.06.2023 11:06

Тіна Кароль особисто відвідала Херсон те передала гуманітарну допомогу: “Великої душі людина”

Автор: Юлія Ящук

Підрив Каховської ГЕС вважають найбільшою техногенною катастрофою в Європі за останні десятиліття. Нині українці об’єдналися в спільному нещасті та допомагають один одному всіма ресурсами, речами та словесною підтримкою.

Відома артистка української сцени Тіна Кароль висловила слова підтримки жителям Херсону, а також показала світлину упакованих необхідних речей, які згодом нададуться всім постраждалим.

Тіна Кароль особисто відвідала Херсон те передала гуманітарну допомогу

Ні для кого не секрет, що знаменитість має власний фонд, з існуванням 9 років, який піклується онкохворими дітьми України. З приходом війни в домівки українців нині Тіна допомагає нашим військовим, службовим дівчатам й не оминула трагедії Херсону й мала змогу надіслати громадянам: човни, жилети, штани-броди.

“Дякую моїм чарівницям у фонді, Херсон тримайся”, – висловила підтримку Тіна Кароль.

Тіна Кароль особисто відвідала Херсон те передала гуманітарну допомогу

Багато знаменитостей не залишилися байдужими та зробили свої внески допомоги від щирого серця. Співачка Світлана Лобода повідомила, що зі своєю командою передала 100 000 гривень та надала квартиру в столиці для проживання багатодітної сім’ї, чий рідний дім потопила росія.

Також не забуваємо й про інформаційний фронт, де зірки публікують правдиву інформацію та кадри з місця подій, аби весь світ знав, що російська федерація не має права на існування та прийняття всіх країн.

Тільки разом, спільними зусиллями ми здобудемо перемогу й Україна в історії запатентується, як хоробра, відважна та незламна нація.