Рубрики: Новини
09.06.2023 21:29

Після переїзду до США Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя: Полянський кусатиме лікті

Знаменита українська співачка Аліна Гросу розповіла, як будує своє життя за кордоном і як зустрічала свій 28-й день народження, будучи у розлуці з рідним домом.
Поділитися

Минулого року Аліна Гросу вразила своїх шанувальників повідомленням про те, що вона переїхала до Сполучених Штатів Америки. Однак артистка одразу ж підкреслила, що не втекла з Батьківщини, і буде перебувати за кордоном тимчасово. Вона вирішила набратися досвіду в акторській школі Лос-Анджелесу, а після повернеться в Україну.

На критику зірка відповідала спокійно, адже багато зробила для країни і продовжує підтримувати її з Америки.

Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя

У той самий час стосунки Аліни з Романом Полянським одразу стало все зрозуміло. Зокрема, артистка дала зрозуміти, що вони більше не разом, але поки що не готова розповідати, що ж сталося насправді.

Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя

Свій 28-й день народження Аліна зустріла у Штатах. Втім, знову у колі близьких її людей, які не залишили на свято її наодинці.

“Я другий рік поспіль зустрічаю день народження в колі рідних. Але у цей раз далеко від рідної країни, від тата та старших братів. До мене приїхала мама та молодший братик. Зараз я проходжу навчання в акторській школі в Лос-Анджелесі, і не можу поїхати, але скоро повернуся додому. Тож, 8 червня був звичайним навчальним днем. А ввечері зустрілась з моїми рідними, ми прогулялися містом, поговорили”, – зізналася співачка в ексклюзивному коментарі для платформи ТСН.

Коли саме Гросу збирається повертатися додому вона не уточнила.

Нагадуємо, що минулого року артистка перенесла операцію, через декілька місяців була вимушена рушити на реабілітацію в Індію через складнощі зі здоров’ям та відновленням після хірургічного втручання. Які саме проблеми були у зірки також невідомо, адже Аліна не розповсюджується на цей рахунок.

Аліна Гросу розповіла, з ким провела своє 28-річчя

Відомо, що у післяопераційний період вона була без Романа Полянського, адже той в цей час засвітився на заході у москві. Також відомо, що у артистки не було нових романів після розставання з бойфрендом.