|
16.06.2023 20:39

Молода дружина Павліка Катерина Репяхова показала своє нове хобі: тепер саджає квіти вдома

Репяхова досить цікава блогерка, яка веде свою сторінку відверто, чесно та майже нічого не приховує від своїх підписників. Катерина часто розповідає про свої справи, своє материнство, і доволі часто показує Віктора Павліка та його життя і роботу. Але найчастіше вона розповідає про проведення свого часу з ним. Вони часто розмовляють про різні речі та Катя це транслює. А також жінка активно демонструє своє спілкування з мамою.

Катя Репяхова

Репяхова має багато своїх справ, по-перше, вона мама, яка майже весь свій час проводить з сином Михасиком. По-друге, Репяхова займається виробництвом власного бренду одягу для дітей. А також, дівчина активно займається рекламою для блогів, і саме це є її основним доходом. Загалом Катя дійсно цікавиться різними речами, і це добре, адже їй лише 29 років і весь світ ще перед її очима.

Оскільки Катя ще й багато часу проводить вдома, вона займається тим, що облаштовує затишок у своєму домі. І нещодавно Репяхова показала своє нове хобі, яке є досить корисним для будинку.

Річ в тому, що їй дуже подобається останнім часом займатися садінням квітів. І дівчина сама навіть не могла уявити, що у 29 років вона буде захоплена домашнім садівництвом, але цей час вже настав, і тепер вона має нове хобі.

Хобі Репяхової

Зазвичай у молодих жінок бувають інші захоплення, та квіти – це завжди впливає на дівчат як терапія, висаджувати таку красу, а потім спостерігати за тим, як вони ростуть і виростають красивими, доглянутими, та ще й мають гарний вплив на середовище навколо. Тож, нове хобі Репяхової можливо слугує для неї як справжній релакс, терапія та заспокоєння.