|
17.06.2023 11:34

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька зустріла свої 43 роки – хто привітав знаменитість та як провела знаковий день

Автор: Юлія Ящук

З початку повномасштабної війни багато українців відмовляють собі в банальних радощах, мовляв, нині це не на часі. Однак варто продовжувати жити, зустрічати свої дні народження з посмішкою та теплотою в серці, а також дякувати ЗСУ за кожен прожитий день.

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька поділилася радісним святом, адже вчора, 16 червня зустріла свої 43 роки. З цієї нагоди жінка опублікувала новий допис з щирими емоціями та непідробним щастям від перебування в моменті тут і зараз.

Соломія Вітвіцька зустріла свої 43 роки

“Щаслива жити тут і зараз. Дякую кожному, хто є в моєму житті – з Вами мій новий рік буде ще цікавіший. Разом до Перемоги”, – поділилася Софія.

Соломія Вітвіцька зустріла свої 43 роки

В коментарях під дописом медійні колеги та підписники привітали знаменитість з її знаковим днем та найщирішими вітаннями висловили свою любов до телеведучої. Зокрема, подруга Марічка Падалко, яка працює з нашою героїнею матеріалу на одному телеканалі, українська співачка Оля Цибульська, артистка Світлана Тарабарова, колега Неля Шовкопляс, музикант Влад Дарвін та багато інших.

На світлині бачимо, що медійна особистість провела власне свято в тихій атмосфері Карпат й постала в ніжному образі: довгому пальті сірого кольору, в розкішній зачісці з кучерями та вдалому макіяжі Смокі-айз.

Нагадаємо, що журналістка телевізійної служби новин Соломія Вітвіцька перебувала у шлюбі з Владом Кочатковим, однак у 2021 році жінка шокувала новиною про розлучення. Наразі ексчоловік вступив до лав ЗСУ й героїчно захищає Україну у війні з росією.