|
24.06.2023 14:59

Даніель Салем розлучається з дружиною після 17 років стосунків та не приховує причину: “Я дуже ревнивий”

Відомий український телеведучий Даніель Салим, який після початку повномасштабного вторгнення пішов захищати Україна на передову, 24 червня повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Марією. Пара перебувала у стосунках 17 років. Також у подружжя є спільна дитина — дочка Луна.

Даніель Салем розлучається з дружиною

Даніель Салем розлучається з дружиною

Даніель завжди позиціонував себе як сім’янин та людина, яка в першу чергу сконцентрована на своїй родині. Однак, за словами зірки, саме недостатнє спілкування з дружиною стало причиною розриву. Ба більше, чоловік стверджує, що мали місце ревнощі, як з його сторони, так і за сторони благовірної, що в цілому дуже негативно вплинуло на стосунки.

Даніель Салем розлучається з дружиною

“У стосунках мене було мало, у сім’ї – ні. Навіть Маша про це говорить, що у сім’ї я завжди є. Якщо казати сухо, то я виконую обов’язки. Я вважаю, що у них має бути все – спершу вони, потім вже я. Ми  з великою повагою до одного. Важливо, що ми бажаємо одне одному щастя. Найголовніше, що у нас є – це Луна. Ревнощі були в нашій сім’ї. Я дуже ревнивий, Маша теж. Я думаю, що це теж одна з причин”, – сказав Салем.

Вперше новина прозвучала у сюжеті програми про життя знаменитостей “Неймовірна правда про зірок”.

Також Даніель запевняє, що рішення про розлучення було прийнято до початку повномасштабної війни в Україні. А під час вторгнення дане питання було поставлено на паузу і зараз процес відновився.

Примітно, що ще минулого року Деніель запевняв, що абсолютно готовий і має чіткий намір забрати в сімʼю дівчинку з дитбудинку. Мова йде про сироту, яка залишилася без батьків через війну. Але зважаючи на нові обставини, а також нові дані, слова Даніеля викликають багато запитань. Адже у зв’язку з процесом розлучення неможливо усиновити дитину. А тим паче холостому чоловіку.

До речі, з маленькою дочкою екс-подружжя також не обговорювало розставання. Тому на сім’ю чекає багато важливих питань, які буде необхідно вирішити найближчим часом.