|
25.06.2023 22:28

“Я щасливий, що його цікавить саме це”: Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента

Коли Володимир Олександрович був актором та гумористом він часто запрошував журналістів до своєї оселі, давав можливість пресі спілкуватися з членами своєї родини та охоче розповідав смішні історії життя. Аудиторія полюбила Зеленського за його несамовиту щирість, відкритість, одвічний позитив та потужний темперамент.

Володимир Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента. Архівне фото

Коли він заступив на посаду президента України ці якості нікуди не пішли, але, відповідаючи своєму статусу, Володимир Олександрович менше демонструє своє приватне життя. І все ж таки, нещодавно він трошки відкрив ці двері і дав можливість фанатам зануритися у цю атмосферу.

Мова зайшла саме про його сина та взаємодію з батьком та його новою посадою. Зокрема Кирило Зеленський має доступ туди, куди мріяв би потрапити ледь не кожен.

Володимир Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента

Володимир Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента

Так, нещодавно на офіційному акаунті президента в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка була присвячена доволі цікавій темі. Мова пішла про шеврони. А почався текст з зізнання голови української влади про те, що його син Кирило заходить до нього в гості у кабінет, адже його цікавлять саме вони.

“Іноді в моєму кабінеті буває мій син. І найбільше його тут цікавлять ось ці шеврони – їх мені передають військові, волонтери, рідні наших воїнів. На фронті і в Києві, у шпиталях, під час церемоній… Ця дошка для шевронів заповнюється, але дуже повільно, бо щоразу Кирило забирає. Я щасливий, що його цікавить саме це”, – заявив президент у своєму пості.

Володимир Зеленський поділився своїм бажанням поширювати історії українців, які боряться за незалежність своєї Батьківщини, і це буде зроблено саме через шеврони.

Президент України запропонував своїм підписникам ділитися власними розповідями, адже саме так увесь світ матиме можливість познайомитися з українцями поближче.