|
26.06.2023 13:26

Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук після програшу Кабулахіну став офісним планктоном: “Шкода”

У крайньому сезоні професіоналів, який зовсім нещодавно завершився знову переміг один учасник, і його ім’я Артем Кабулахін. Саме він виявився найсильнішим та найталановитішим з усіх інших. Хоча глядачі бачили зовсім іншого лідера, і ним був Антон Гільчук. Саме йому глядачі пророкували перемогу, але цього не сталося, адже інший учасник виявився сильнішим та більш креативним.

Антон Гільчук

Загалом якщо Антон дійшов до фіналу, це означає, що його кулінарні здібності дійсно є дуже високими, але їх, як і все інше у житті потрібно розвивати. А заради цього варто присвячувати своє життя улюбленій справі та своїм навичкам. Але насправді далеко не всі можуть влаштуватися туди, де їхній потенціал міг би реалізуватися по-справжньому. І навіть участь у “МастерШеф” не гарантує того, що кухарі стануть успішними у своїй сфері, тому іноді вони уходять працювати в інші напрямки.

Так, наприклад, фіналіст крайнього сезону Антон Гільчук нині не працює у ресторані й загалом не пов’язав своє життя після проєкту з кулінарною справою. І про це чоловік заявив у діалозі з підписницею у коментарях. Жінка запитала чи працює зараз Антон у якомусь ресторані. Але виявилось, що він працює в Києві у якомусь офісі, але де саме, він не розповів. Та головне те, що Гільчук не розвиває свій кулінарний талант, а для кухаря практика дуже важлива.

Гільчук розповів де працює

Тож, виходить, що участь у “МастерШеф” це зовсім не гарант того, що можна стати успішним у кулінарній справі й влаштуватися у гарний ресторан простим кухрем, шефом або су-шефом. Можливо у житті Антона це лише складний період, або його свідомий вибір на деякий час відійти від свого програшу, хоча його він не сприйняв настільки сильно, як це могло б бути. Тому, поки що невідомо, де саме працює Антон та чому не пов’язав своє життя з кулінарією.