Рубрики: Новини
28.06.2023 12:28

38-річна Тіна Кароль розсекретила, кому належить її серце – молдавський мачо Дан Балан щасливий

Відома артистка української сцени Тіна Кароль вперше за довгий час після втрати чоловіка Євгена Огіра показала, кому належить її серце. Невже новиною ощасливила Дана Балана?
Поділитися

В медійному просторі отримати прихильність серед української публіки зірці допомогли наполегливість й, безумовно, сила голосу, а нині ще й значні внески для допомоги української армії.

Тіна Кароль влаштовує благодійні заходи, кожного дня від себе донатить на ЗСУ та через власну організацію “Благодійний Фонд Тіни Кароль” допомагає онкохворим дітям та постраждалим від воєнних дій.

Тіна Кароль

Проте після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра у 2013 році, повідомити на публіку про початок нових серйозних взаємин не наважилася. Після суддівства на вокальному проєкті “Голос країни” Тіна усіляко демонструвала захоплення молдовським виконавцем Даном Баланом. Хімію неможливо було не помітити, а самі артисти навіть не приховували на публіці почуттів, однак продовження історії ніхто не дочекався.

Тіна Кароль розсекретила, кому належить її серце

Так, на особистій сторінці соціальної мережі Instagram музична виконавиця повідомила, хто за довгий час зміг підкорити серце зірки. На новій світлині, Тіна своїм підписом зазначила, що її прихильність належить мальовничим Карпатам.

“Моє серце належить Карпатам”, – розповіла Кароль.

Тіна Кароль розсекретила, кому належить її серце

Днями, артисткам завітала до громадської організації, яка щодня бореться за українських дітей на психологічному фронті на території Карпат. Вона поділилася власними інструментами переживання важкого періоду втрати чоловіка. А також розповіла про дитячі мрії, дорослі проблеми та своєю щирістю й відкритістю завоювала прихильність маленьких фанів.