Рубрики: Новини
28.06.2023 14:18

Володимир Дантес на своє 35-річчя збирає банку для ЗСУ: іменинник з користю проводить день народження

Відомий співак, гуморист та шоумен Володимир Дантес поділився радісною звісткою з підписниками: сьогодні зірка шоу-бізнесу святкує свій 35-й день народження.
Поділитися

З початку повномасштабної війни виконавець здивував несподіваним піднесенням своєї творчості, адже за період шлюбу з Надією Дорофєєвою він призупинив свою діяльність. Зізнався, що зазнав неабиякої депресії в шлюбі зі співачкою, адже майже не розвивався в співочій кар’єрі.

У 2022 році розлучення Дантеса та Дорофєєвої стало одним з найгучніших, адже ця парочка була у фаворитах публіки досить довгий час. Дорофєєва  в пошуках нового щастя не забарилася й почала зустрічатися зі своїм вже колишнім другом, ресторатором Михайлом Кацуріним. Натомість Володимир знайшов розраду в обліку ексдружини Міші – Даші Кацуріної.

Володимир Дантес на своє 35-річчя збирає банку для ЗСУ

28 червня відомий артист української сцени повідомив про власне свято. Шоумен зустрів своє 35-річчя і з цієї нагоди поділився власними думками та подякував аудиторії за любов й підтримку.

Зізнався, що він вважає себе досить щасливою людиною, адже має відданих фанів творчості, кохану дівчину та життєвий досвід, який допоміг йому не повторювати помилок минулого. Також закриває потреби військових у вигляді нескінченних донатів задля спільної перемоги над “братським” народом.

“Я щаслива людина. Чому? Відкриваю сам збір і банку. Закрити потреби військових – найкраще, що може бути. Я буду дуже щасливим, якщо завдяки вам і вашим подарункам, у вигляді будь-якого донату, я зможу допомогти тим, хто цього потребує більше за мене”, – зазначив Дантес.

Володимир Дантес на своє 35-річчя збирає банку для ЗСУ

В коментарях під дописом користувачі та медійні колеги вітають зірку та бажають здійснення найзаповітніших бажань та досягнення нових вершин в кар’єрі.