|
28.06.2023 17:03

Олена Кравець показала, як підросли її двійнята Ваня і Катя: на старшеньку Машу не схожі (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Акторка гумористичного жанру Олена Кравець отримала всенародну любов серед українських глядачів через власну харизму та вміння перевтілюватися в будь-який комічний образ. Найбільшу асоціацію викликає роль “квартальної” дружини нинішнього Президента України Володимира Зеленського.

Згодом жінка зізналася, що мріяла спробувати себе в іншому амплуа, в ролі телеведучої досить давно, тому з початку повномасштабного вторгнення заходилася втілювати мрію в реальність. Нині вона стала ведучою атмосферної та сімейної програми “Тихий вечір” на телеканалі “Дом”.

Відомо, що знаменитість мати трьох дітей. Старшій Марії вже 20 років й за зовнішніми даними дівчинка нагадує зіркову матусю. Нещодавно гумористка показала, як змінилися її близнюки Іван та Катерина, яких народила в 39-річному віці від чоловіка Сергія Кравця, з яким перебуває у шлюбі з 2002 року.

Олена Кравець з донькою Марією

Олена Кравець не звикла ділитися сімейними світлинами, однак цей раз виявився винятковим в її особистому блозі соціальної мережі Instagram. Знаменитість показала своїх малюків в традиційному українському одязі, кодом нашої нації – вишитій сукні та вінку й вишитій сорочці. Виявилося, що матуся відправила своїх нащадків до першого літнього табору в їхньому житті.

Олена Кравець показала, як підросли її двійнята Ваня і Катя

Олена та Сергій зізнаються, що за період подружнього життя пережили справжню кризу в стосунках, проте запевняють, що навчилися говорити та чути одне одного за підтримки та допомоги сеансів з психотерапевтом.