|
29.06.2023 12:36

Христина Горняк висловилася про колишнього чоловіка Остапчука і натякнула на зраду – “Відсутність не турбує”

Автор: Юлія Ящук

У медійному світі Володимира Остапчука знають, що він успішний шоумен, прекрасний телеведучий, а ще багатий на життєвий досвід, який закріплений після невдалих шлюбів з колишніми жінками.

Перша дружина Олена Войченко зізналася про неодноразові зради благовірного та “щире” каяття з прагненням змінитися, однак переконує, все повторювалося знову й ніяких висновків зроблено не було.

Про шлюб Христини та Володимира публіка дізналася у 2020 році. Закохана пара ділилася щасливою ідилією в стосунках, показувала розкішні кадри з весілля, будували спільний дім у шлюбі, який нині приносить багато проблем нашій героїні.

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Поділ спільного нажитого майна досі стоїть на обговоренні в пересічних громадян, адже Остапчук не приховує, що прагне поживати в маєтку з новою, 22-річною дружиною Катериною Полтавською. Така поведінка колишнього чоловіка обурює Христину, адже актуальну інформацію їй доводиться дізнаватися лише зі ЗМІ.

Нещодавно підписники нашої героїні запідозрили, що новий опублікований допис в її Instagram напрямку стосується Володимира Остапчука. Жінка процитувала відомий вислів й зазначила, що зберегла його собі, аби не забувати:

“Якщо ваша відсутність не турбує людину, тоді ваша присутність не мала для нього великого значення!”, – написала Христина.

Христина Горняк висловилася про колишнього чоловіка Остапчука і натякнула на зраду

В коментарях аудиторія почала писати, мовляв, жінка розповідає про помилки минулого, які були у шлюбі з Остапчуком, натякаючи на його зраду та життя з новою дружиною. Однак юристка мовчати не стала й запевняє, Володимир до опублікованого посту не має ніякого відношення, тому попросила більше не асоціювати з її минулим.

Христина Горняк відповіла підписникам