Рубрики: Новини
05.07.2023 10:47

“Якийсь відчай”: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова збирається везти 2-річного сина в Ізраїль на обстеження

Молодим матусям завжди потрібно мати неймовірну витримку, аби пройти всі етапи материнства, адже їх багато, а самі діти – це завжди щось непередбачуване.
Поділитися

Наприклад, не секрет, що молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова лише 2 роки тому народила сина Михасика. Звісно, за цей час вона вже цілком увійшла в цю роль і знає свого сина краще, ніж будь-хто інший. Оскільки жінка проводить з сином майже весь свій час вона точно розуміє, що йому треба.

Днями жінка вийшла у сторіс і розповіла, з якими проблемами вони стикнулися. Виявляється, 2-річний син Катерини Михасик все ще не розмовляє. Так буває, адже всі діти різні і кожен має свій розвиток, але молода мама вже переживає і водить сина до невропатологів аби дізнатися причину. Але Катя натрапила не на професійного лікаря і залишилась у відчаї та купою питань.

Сторіс Каті

“Все, що нам сказали, треба розбиратися, можливо, навіть поїдемо в Ізраїль. Назначили купу дорогих аналізів, один із них 15 тисяч, інше 3. Щоб це не було заробляння грошей, не знаю” – написала Катя.

Також жінка розповіла, що у лікарні на неї дуже давили і робили все можливе, щоб налякати її та сина. Звісно, таке ставлення лікарів не є адекватним, адже давити на 2-річну дитину, це не про борг лікаря і не про людяність, так не має бути.

Як з самого початку зазначила Катерина, це вже четвертий невропатолог, до якого вони звертаються, але він теж не підійшов.

Репяхова у відчаї

“Короче, мені такого наговорили, що я і досі в шоці. Що під час вагітності перенесла інфекцію, або ковід, тому Міша не розмовляє. А ще у нього родова травма, короче, в мене шок, мене тупо залякали, а у виписці написали тільки одне: затримка психо-мовного розвитку. Ніхто раніше нам про таке не казав” – додала жінка.

До того ж лікарі виписали купу аналізів, а чи потрібні вони жінка поки не знає, але вирішила вирішувати це питання без нервів і без стресу для своєї дитини. Навряд чи в цю клініку жінка звернеться ще раз, адже звідти і вона і Михасик вийшли на стресі.

Розповідь Катерини

Але розбиратися Репяхова буде вже до кінця, тому що треба знайти причину та вирішити цю проблему, адже Міша має заговорити та заспокоїти свою матусю.